badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Top destinacije u 2018. godini

Započnite svoju avanturu i kreirajte putovanje snova. U 2018. preporučujemo ove destinacije

 

Jeste li već isplanirali svoju avanturu za 2018 ili još sanjate putovanja? Pročitajte naše preporuke za ovu godinu i zajedno s nama kreirajte nezaboravno putovanje. Vrijeme je za nove i malo drugačije destinacije, zato u 2018. istražite:

BORNEO, MALEZIJA

Svoju azijsku avanturu započnite u Kuala Lumpuru jednom od ljepših megapolisa koji vješto kombinira modernu arhitekturu i tradiciju, te se zatim uputite na Borneu. Ovaj magični otok, treći po veličini na svijetu, osvojit će vas ponajprije svojom prirodom. Obiluje prašumama i močvarnim šumama mangrove uz bogat divlji životinjski svijet. Sigurni smo kako će i vas očarati mali orangutani koji se mogu posjetiti u jednom od sirotišta koje brine o ovim divnim životinjama. Malezijska kuhinja zanimljiv je spoj različitih azijskih kuhinja sa svojim posebnim dodacima pa ako ste ljubitelj fine papice sigurno nećete ostati gladni. Spoj različitosti vidljiv je i kroz bogato kulturno nasljeđe različitih vjera i jezika. Nakon napućenog megapolisa opustite se na slabo naseljenom otoku i nahranite sva čula.

ZELENORTSKI OTOCI

Na potpuno drugom kraju svijeta nalazi se dom Cesarie Evore. Zelenortski otoci dio su saharskog pojasa pa je klima cijelu godinu ljetna i ugodna. Ova siromašna otočka država očarat će vas indigo plavim morem i pješčanim dinama, kao i planinama i vulkanima. Sal je najlakše dostupan i najpoznatiji otok na kojem ćete susresti surfere i backpackere, ali i ljude koji uživaju u gastronomiji i moru. Sa Sala lako se može doći i do drugih otoka.

 

PERU

Putujući još dalje na zapad preko Atlanskog oceana stižemo do Perua. Ova zemlja je srce povijesti latinske amerike i kolijevka civilizacije Inka. Najbolje očuvani trag ove drevne civilizacije je sveti grad Machu Picchu. Dok će vas kroz kolonijalnu povijest Perua i latinske amerike provesti grad Cuzsco. Kušajte i čokoladu posebnog baršunastog okusa koju su Inke smatrali ljekovitom biljkom.

Filipini

Pobjegnite od svakodnevnice među smaragdna rižina polja i opustite se uz obalu jednog od najljepših mora koje okružuje više od 7000 otoka. Filipini su kombinacija svega najboljeg što nudi jugoistočna Azija i Indijski ocean. Imaju bogata rižina polja i zelene planine, bogatu tropsku prašumu, a plaže i podmorski svijet kao u srcu Maldiva. Ako još niste bili na Filipinima pravo je vrijeme za putovanje.

Barbados

Kariba u svim verzijama nikada dosta. Barbados ostavlja bez daha svojim zorama i svijetlo rozim pijeskom. Ako niste samo za boravak na plaži, Barbados ima i bogati noćni život, dobre golf terene i glavni grad pod zaštiotm UNESO-a

NORVEŠKA

Kako ne bi bilo da smo samo na plaži, ispod palme s koktelom u ruci predstavljamo Norvešku. Zemlju s jednim od najljepših krajolika smještenog između strmih fjordova. Kao stvorena je za aktivni odmor, vožnje biciklom i planinarenje. Moderni kozmopolitski gradovi i poznati skandinavski dizajn vašem odmoru daju potpuni dojam.

ISLAND

Krajolik su mu oblikovali vulkani, gejziri i legende. Zadnjih nekoliko godina Island je sve popularnija destinacija za sve ljubitelje prirode koji dane žele provesti kupajući se u geotermalnim izvorima, a večeri promatrajući polarnu svjetlost.

#kreiramsvojeputovanje

Kreirajte svoje putovanje snova uz Kreator Putovanja  

Upit

Zainteresirani ste za neko od naših putovanja? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 091 609 7002