badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Zelenortski otoci

Šarmantno putovanje na Cabo Verde

 

Zelenortski otoci su arhipelag od 10 otoka vulkanskog podrijetla koji se nalazi u Atlanskom oceanu cca 600 km od afričke obale odnosno Senegala. To je štura prezentacija ove još uvijek nedovoljno istražene zemlje.

Oni koju ovu zemlju poznaju reći će da je to zemlja predivnih beskrajnih uglavnom polupraznih plaža pijeska zlatne boje, da je to zemlja slabe egzotične vegetacije vulkanskog podrijetla, zemlja mnogobrojnih podvodnih špilja i olupina, zemlja raj za surfere i ronioce... zemlja u kojoj kulturni aspekti nisu ništa manje fascinantani: ovdje afrička plemenska tradicija pomiješana s ritmovima Kariba stvara ekspolzivan kulturni miks i jedinstvenu kombinaciju.

Svaki od 10 otoka zaslužuje posjetu i svaki je na svoj način jedinstven međutim mi ćemo preporučiti otoke Sal i Santiago iz razloga što jedini imaju međunarodne zračne luke i stoga ih je najlaskšije dosegnuti. Iz Zagreba je do oba navedena otoka potrebno po jedno presjedanje po smjeru, uobičajeno u Lisabonu, i ukupno trajanje letova je od cca 15 sati. Za dobro upoznavanje destinacije preporučujemo boravak od 7 noćenja uz uslugu polupansiona.

Što se tiče smještaja hoteli nisu mnogobrojni i na dobroj su razini. Nema puno velikih resorta i luksuzbog smještaja međutim hoteli 3* i 4* pružaju sasvim zadovoljavajuću uslugu i većinom su direktno na plaži ili u velikoj blizini istih. U destinaciji je pak klijentima na raspolaganju naš lokalni agent koji ih odmah dočekuje, organizira transfer iz zračne luke te ima je na raspolaganju cijelim tijekom boravka.

Itinerer putovanja možete pogledati ovdje.

ITINERER

1. dan
Zagreb - Zelenortski otoci

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb – Lisabon – otok Sal ili Santiago. Dolazak u večernjim satima. Transfer iz zračne luke u hotel i smještaj. Noćenje.

2. dan
Zelenortski otoci

Doručak. Slobodan dan za osobne programe i uživanje u egzotičnom šarmu Zelenortskih otoka. Noćenje. Fakultativno: preporučujemo odlazak uz doplatu na razgled otoka uz pratnju vodiča na engleskome jeziku.

3. dan
Zelenortski otoci

Doručak. Slobodan dan za osobne programe i uživanje u egzotičnom šarmu Zelenortskih otoka. Noćenje. Fakultativno: preporučujemo uz doplatu odlazak na izlet brodom u krstarenje obalom otoka Sala ili Santiaga.

4. dan
Zelenortski otoci

Doručak. Slobodan dan za osobne programe i uživanje u egzotičnom šarmu Zelenortskih otoka. Noćenje. Fakultativno: preporučujemo uz doplatu odlazak na cjelodnevni izlet na neki drugi od Zelenortskih otoka zrakoplovom ili brodom uz pratnju vodiča na engleskome jeziku.

5. dan
Zelenortski otoci

Doručak. Slobodan dan za osobne programe i uživanje u egzotičnom šarmu Zelenortskih otoka. Noćenje.

6. dan
Zelenortski otoci

Doručak. Slobodan dan za osobne programe i uživanje u egzotičnom šarmu Zelenortskih otoka. Noćenje.

7. dan
Zelenortski otoci

Doručak. Slobodan dan za osobne programe i uživanje u egzotičnom šarmu Zelenortskih otoka. Noćenje.

8. dan
Zelenortski otoci - Zagreb

Doručak u obliku lunch paketa. Odjava iz hotela i rani transfer do zračne luke na otoku Salu ili Santiagu. Let na relaciji Sal/Santiago - Lisabon - Zagreb. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Zelenortski otoci - Cijena aranžmana

od 1.272,81

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Svakodnevni polsaci iz Zagreba
 • Trajanje putovanja: 8 dana i 7 noćenja
 • Usluga: polupansion
Vrijednost više

- Svakodnevni polasci - Uključene zrakoplovne pristojbe - Mogućnost prilagodbe programa putovanja željama klijenata - Ulsuge predstavnika u destinaciji

 
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb – Sal/Santiago – Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • Zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
 • Smještaj u hotelu 4* na osnovi 7 noćenja s uslugom polupansiona
 • Povratni transferi od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku
 • Usluge lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji
 • Jamčevinu i troškove organizacije putovanja
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Viza za Zelenortske otoke - mogućnost posredovanja (cca 30 USD po osobi)
 • Fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju i koji nisu spomenuti u programu
 • Dodatna noćenja zbog kašnjenja ili otkazivanja letova
 • Zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

 

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, ID KOD: HR-AB-01-081045102, OIB 44590047047


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Zelenortski otoci? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 1 4684 906