badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Otok šarma i magije

 

Zanzibar je mali otok smješten u Indijskom oceanu nedaleko od Tanzanijske obale i teritorijalno pripada upravo državi Tanzaniji.

Međutim Zanzibar je i otok prozvan afričkim rajem na moru. Iako površinski mali Zanzibar je otok predivnih  plaža od bijelog pijeska, otok tirkizno plavog mora i mnogobrojnih koraljnih grebena, otok bujne vegetacije i mnogobrojnih začina zbog kojih se čini da cijeli otok miriše po kardanu, đumbiru i cimetu…i prije svega otok burne povijesti, magije i šarma. Zbog svoje lokacije Zanzibar je kroz povijest bio dom trgovaca i pustolovaca pa je i prepun legendarnih priča o princezama, haremima i robovima.

Za idealan posjet Zanzibaru preporučujemo boravak od 7 noćenja. S polakom iz Zagreba do dolaska na Zanzibar ima smo jedna kombinacija letova koja uključuje jedno presjedanje u Istanbulu. Ukupno trajanje leta je oko 15 sati. Hoteli na otoku su većinom u obliku šarmantnih manjih naselja sa bungalovima i uglavnom su direktno na plaži dok većih turističkih resorta ima jako malo. Razina kvalitete smještajnih objekata je vrlo visoka i što god izabrali teško ćete pogriješiti.

Lokalno stanovništvo je vrlo srdačno i pristupačno i neizbježno je cjenkanje pri kupnji proizvoda. I svakako preporučujemo odlazak na nekoliko fakultativnih izleta kako bi Vam se čarobna priča Zanzibara mogla ispričati te kako biste doživjeli ovaj predivan otok na pravi način.

ITINERER

1. dan
Zagreb - Zanzibar

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb – Istanbul – Zanzibar.

2. dan
Zanzibar

Dolazak na Zanzibar u jutarnjim satima. Transfer iz zračne luke u hotel i smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

3. dan
Zanzibar

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu, moru i prekrasnim plažama Zanzibara. Noćenje. Fakultativno: uz doplatu mogućnost odlaska na poludnevni izlet u razgled galvnog grada Zanzibara i povijesnog grada koji je zaštićen od strane UNESCA kao svjetska kulturna baština.

4. dan
Zanzibar

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu, moru i prekrasnim plažama Zanzibara. Noćenje. Fakultativno: mogućnost odlaska uz doplatu na poludnevni izlet na Prison Island, mali otok na zapadnoj obali Zanzibara u Indijskom oceanu koji je nekad bio privatno mjesto za pritvaranje neposlušnih robova.

5. dan
Zanzibar

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu, moru i prekrasnim plažama Zanzibara. Noćenje. Fakultativno: mogućnost odlaska uz doplatu na spektakularni izlet brodom Safari blue tijekom kojeg je moguće vidjeti dupine, pješčane dine, koraljne grebene te je moguće ronjenje s instruktorom i vrhusnkom opremom na raspolaganju.

6. dan
Zanzibar

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu, moru i prekrasnim plažama Zanzibara. Noćenje. Fakultativno: mogućnost odlaska uz doplatu na poludnevni izlet u Razgled prašume Jozani i njezinih najpoznatijih stanovnika crvenih Colubus majmuna.

7. dan
Zanzibar

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu, moru i prekrasnim plažama Zanzibara. Noćenje.

8. dan
Zanzibar

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu, moru i prekrasnim plažama Zanzibara. Noćenje.

9. dan
Zanzibar - Zagreb

Doručak u obliku lunch paketa. Odjava iz hotela i rani transfer do zračne luke. Slijedi let za Zagreb preko Istanbula. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Zanzibar - Cijena aranžmana

od 10.290,00 kn

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Svakodnevni polasci iz Zagreba
 • Trajanje putovanja: 9 dana/7 noćenja
 • Usluga: noćenje doručak
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - nema skrivenih troškova - tijekom kompletnog boravka na raspolaganju lokalni partner agent - kvalitetan i provjeren smještaj

 
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb - Zanzibar - Zagreb uz pripadajuće presjedanje u Istanbulu
 • Zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
 • Smještaj u hotelu 4* na osnovi 7 noćenja s uslugom doručka
 • Povratni transferi od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku
 • Usluge lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji
 • Jamčevinu i troškove organizacije putovanja
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Vizu za Tanzaniju - ishoduje se na licu mjesta po dolasku (cca 50 USD po osobi)
 • Fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju i koji nisu spomenuti u programu
 • Dodatna noćenja zbog kašnjenja ili otkazivanja letova
 • Zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

 Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, ID KOD: HR-AB-01-081045102, OIB 44590047047


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Zanzibar? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 91 609 7002