badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Otok šarma i magije

 

Zanzibar je mali otok smješten u Indijskom oceanu nedaleko od Tanzanijske obale i teritorijalno pripada upravo državi Tanzaniji.

Međutim Zanzibar je i otok prozvan afričkim rajem na moru. Iako površinski mali Zanzibar je otok predivnih  plaža od bijelog pijeska, otok tirkizno plavog mora i mnogobrojnih koraljnih grebena, otok bujne vegetacije i mnogobrojnih začina zbog kojih se čini da cijeli otok miriše po kardanu, đumbiru i cimetu…i prije svega otok burne povijesti, magije i šarma. Zbog svoje lokacije Zanzibar je kroz povijest bio dom trgovaca i pustolovaca pa je i prepun legendarnih priča o princezama, haremima i robovima.

Za idealan posjet Zanzibaru preporučujemo boravak od 7 noćenja. S polakom iz Zagreba do dolaska na Zanzibar ima smo jedna kombinacija letova koja uključuje jedno presjedanje u Istanbulu. Ukupno trajanje leta je oko 15 sati. Hoteli na otoku su većinom u obliku šarmantnih manjih naselja sa bungalovima i uglavnom su direktno na plaži dok većih turističkih resorta ima jako malo. Razina kvalitete smještajnih objekata je vrlo visoka i što god izabrali teško ćete pogriješiti.

Lokalno stanovništvo je vrlo srdačno i pristupačno i neizbježno je cjenkanje pri kupnji proizvoda. I svakako preporučujemo odlazak na nekoliko fakultativnih izleta kako bi Vam se čarobna priča Zanzibara mogla ispričati te kako biste doživjeli ovaj predivan otok na pravi način.

ITINERER

1. dan
Zagreb - Zanzibar

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb – Istanbul – Zanzibar.

2. dan
Zanzibar

Dolazak na Zanzibar u jutarnjim satima. Transfer iz zračne luke u hotel i smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

3. dan
Zanzibar

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu, moru i prekrasnim plažama Zanzibara. Noćenje. Fakultativno: uz doplatu mogućnost odlaska na poludnevni izlet u razgled galvnog grada Zanzibara i povijesnog grada koji je zaštićen od strane UNESCA kao svjetska kulturna baština.

4. dan
Zanzibar

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu, moru i prekrasnim plažama Zanzibara. Noćenje. Fakultativno: mogućnost odlaska uz doplatu na poludnevni izlet na Prison Island, mali otok na zapadnoj obali Zanzibara u Indijskom oceanu koji je nekad bio privatno mjesto za pritvaranje neposlušnih robova.

5. dan
Zanzibar

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu, moru i prekrasnim plažama Zanzibara. Noćenje. Fakultativno: mogućnost odlaska uz doplatu na spektakularni izlet brodom Safari blue tijekom kojeg je moguće vidjeti dupine, pješčane dine, koraljne grebene te je moguće ronjenje s instruktorom i vrhusnkom opremom na raspolaganju.

6. dan
Zanzibar

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu, moru i prekrasnim plažama Zanzibara. Noćenje. Fakultativno: mogućnost odlaska uz doplatu na poludnevni izlet u Razgled prašume Jozani i njezinih najpoznatijih stanovnika crvenih Colubus majmuna.

7. dan
Zanzibar

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu, moru i prekrasnim plažama Zanzibara. Noćenje.

8. dan
Zanzibar

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu, moru i prekrasnim plažama Zanzibara. Noćenje.

9. dan
Zanzibar - Zagreb

Doručak u obliku lunch paketa. Odjava iz hotela i rani transfer do zračne luke. Slijedi let za Zagreb preko Istanbula. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Zanzibar - Cijena aranžmana

od 1.365,72

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Svakodnevni polasci iz Zagreba
 • Trajanje putovanja: 9 dana/7 noćenja
 • Usluga: noćenje doručak
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - nema skrivenih troškova - tijekom kompletnog boravka na raspolaganju lokalni partner agent - kvalitetan i provjeren smještaj

 
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb - Zanzibar - Zagreb uz pripadajuća presjedanja
 • Zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
 • Smještaj u hotelu 4* na osnovi 7 noćenja s uslugom doručka
 • Povratni transferi od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku
 • Usluge lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji
 • Jamčevinu i troškove organizacije putovanja
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Vizu za Tanzaniju - ishoduje se na licu mjesta po dolasku (cca 50 USD po osobi)
 • Fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju i koji nisu spomenuti u programu
 • Dodatna noćenja zbog kašnjenja ili otkazivanja letova
 • Zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

 Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, ID KOD: HR-AB-01-081045102, OIB 44590047047


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Zanzibar? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 1 4684 906

sij velj ožu tra svi lip srp kol ruj lis stu pro
warm
rainy
seatemp
seatemp
warm
rainy
seatemp
rainy
seatemp
rainy
seatemp
seatemp
seatemp
seatemp
seatemp
rainy
seatemp
warm
rainy
seatemp
warm
rainy
seatemp
 • warm

  Najtoplije Vrijeme

 • rainy

  Kišovito Vrijeme

 • seatemp

  Toplo More

 • borealis

  Polarna Svjetlost

 • best time to travel

  Najbolje/Idealno Vrijeme

 • good time to travel

  Dobro Vrijeme

 • not recommended to travel

  Nije Preporučljivo

 • do not travel

  Ne Putovati