badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

O agenciji

Turistička agencija za organizaciju
individualnih putovanja

Kreiramo najbolja putovanja za Vas,
uz posebnu pažnju individualnoj usluzi prilagođenoj Vašim potrebama.

Turistička agencija Kreator putovanja specijalizirana je za organizaciju individualnih putovanja u svakom kutku svijeta. Nakon godina iskustva u organizaciji individualnih putovanja i rada u turizmu, ohrabrili smo se započeti svoju priču i pružiti klijentima ono što najbolje znamo - kreiranje putovanja. U razgovoru s zaposlenicima turističke agencije Kreator putovanja, dogovorite svoju idealnu destinaciju, trajanje putovanja i posebne želje te se upustite u putovanje vaših snova. Kreator putovanja Vaš je najbolji odabir ukoliko želite iskusiti čari dalekih turističkih destinacija.

Neovisno o tome želite li krstarenje Mediteranom ili Karibima, safari, turu nekim od kontinenata ili možda odmor ispod palme na bijeloj plaži uz kristalno plavo more, Kreator putovanja stoji vam na raspolaganju kao vaš osobni kreator putovanja. Za vas smo ovdje ukoliko želite uploviti u bračnu luku na nekoj od egzotičnih destinacija ili ako ste novi bračni par te želite otići na bračno putovanje o kojem ste oduvijek sanjali.

Ovisno o interesima i željama kreirat ćemo putovanje u potpunosti prilagođeno vama, a možemo vam ponuditi i velik broj destinacija, letova i smještaja od apartmana i hostela do boutique pansiona i luksuznih hotela. Partneri Kreator putovanja u destinaciji pružit će vam najbolju moguću uslugu te upotpuniti doživljaj razgledom grada, izletima ili kušanjem lokalnih specijaliteta. Slobodno nas kontaktirajte mailom ili nas posjetite u Unskoj 2A, Zagreb.

plane

Pretplatite se na naš Newsletter

Saznajte prvi najnovije vijesti i ponude.

Uspješna prijava! Zahvaljujemo na prijavi na newsletter.
Pogreška! Došlo je do pogreške prilikom prijave na newsletter.
Informacija Već ste prijavljeni na naš newsletter.