badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Zlatni indonezijski otok

 

Želite uživati u predivnim tropskim plažama, ali u isto vrijeme nešto i vidjeti, obići, doživjeti, naučiti? To znači da je Bali idealna destinacija za vas…

Bali je prije svega uživanje u suncu i moru te predivnim plažama ovog jedinstvenog otoka, ali ne samo to, Bali je i mnoštvo zelenih rižinih polja, smaragdno more, koraljni grebeni, prašume, valovite ravnice, močvare mangrove, aktivni vulkani...i najvažnije Bali je veliko kulturološko i duhovno središte s mnoštvom atraktivnih i dobro očuvanih hramova i spomenika.

Kako do Balija?

Jedina zračna luka na otoku je u glavnom gradu Denpasaru. Do dolaska na Bali iz Zagreba potrebno je jedno presjedanje po smjeru (uobičajeno u Amsterdamu ili Dohi) i ukupno trajanje letova s presjedanjem je u jednom smjeru oko 18 sati. 

što vidjeti i gdje odsjesti? 

Najpoznatija ljetovališta su mjesta Kuta, Seminyak i Sanur, no iskreno preporučumemo ih samo za posjet. Ovo su živahna mjesta napunjena turistima i barovima, a puno ljepše plaže za odmor nalaze se na drugom dijelu otoka. Nusa Dua i Benoa puno su ljepši dijelovi otoka za odmor uz plažu. Tu obično predviđamo 4 noćenja na kraju putovanja, dok prvi dio puta u trajanju od 4 noćenja preporučujemo provesti u Ubudu. Ubud je kulturno i duhovno središte otoka, mjesto koje privlači brojne turiste koji istražuju predvinu unutrašnjost otoka. Od tuda se polazi na rižina polja, brojne hramove, vrhove Agung i Batur koji su ujedno i vulkani te nezaobilazne nebeske ljuljačke Bali swing. 
Uobičajena je usluga na Baliju noćenje s doručkom, moguć je polupansion, a all inclusive nije jako čest. Hoteli su uglavnom dobri i sa izborom 3* ili 4* nećete pogriješiti ukoliko ne tražite višu klasu.

Za potpuni doživljaj Balija preporučujemo 8 noćenja podjeljen između Ubuda i obale, uz smještaj u hotelu 4* i uslugu noćenja s doručkom. I svakako odlazak na nekoliko fakultativnih izleta koji će dočarati ljepotu i duhovnost Balija.

 

ITINERER

1. dan
Zagreb – Denpasar

Polazak iz zagrebačke zračne luke te let na relaciji Zagreb – Denpasar s pripadajućim presjedanjem.

2. dan
Bali - Ubud

Dolazak u Denpasar u poslijepodnevnim satima. Transfer do odabranoga hotela u Ubudu te smještaj. Ostatak dana slobodan za vlastite programe. Noćenje.

3. dan
Ubud

Doručak. Predlažemo odlazak na izlet rižinih polja i istraživanje centra Ubuda. Popularan je i posjet Bali ljuljačkama iznad rižinih polja uz ručak. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan
Ubud

Doručak. Predlažemo odlazak na izlet do planine i vulkana Batur sjeverno od Ubuda. Ovo je sveta planina te poznati motiv Balija. Putem posjet hramovima i slapovima. Poslijepodne predlažemo posjet šumi majmuna te centru Ubuda gdje se nalaze živopisne tržnice i mnogobrojni lokalni umjetnici. Povratak u hotel i noćenje.

5. dan
Ubud

Doručak. Predlažemo izlet do palače Kirta Gosa te Tirta Gangga na istoku otoka. Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan
Ubud - Nusa Dua ili Kuta, Seminyak, Legian

Doručak. Odjava iz hotela te transfer do hotela u Nusi Dui. Predlažemo večer provesti na predstavi Kecak plesa kod hrama Uluwatu uz predivan pogled na more. Večeru predlažemo u Jimbaranu na plaži u jednom od mnogobrojnih restorana. Povratak u hotel. Noćenje.

7. dan
Nusa Dua

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu i moru ovog predivnog otoka. Alternativno predlažemo odlazak na turu Megwi - Alas Kedaton i posjet hramu Tanah Lot koji se nalazi na stijeni u moru. Noćenje.

8. dan
Nusa Dua

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu i moru ovog predivnog otoka. Alternativno predlažemo večernji izlazak u Seminyak ili dnevni izlet na otok Nusa Penida. Ako želite istraživati poznate surferske plaže i uživati na manjim plažama predlažemo izlet na plažu Padang Padang i Dreamland. Noćenje.

9. dan
Nusa Dua

Doručak. Dan za odmor na plaži i opuštanje prije završetka putovanja. Noćenje.

10. dan
Denpasar - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela te transfer do zračne luke. Let prema Zagrebu s pripadajućim presjedanjem.

11. dan
Zagreb

Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

Bali - Cijena aranžmana

od 1.600,00

po osobi

 • najmanji broj putnika: 2
 • svakodnevni polsaci iz Zagreba
 • trajanje putovanja: 11 dana i 8 noćenja
 • usluga: noćenje s doručkom
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - kvalitetan i provjeren smještaj - mogućnost prilagodbe programa putovanja željama klijenata - ulsuge lokalnog agenta u destinaciji - popust na gotovinsko plaćanje

 

Cijena aranžmana uključuje:
 • zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb – Denpasar  – Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • zrakoplovne pristojbe kod svih letova
 • smještaj u hotelu 3* ili 4* na otoku Baliju u standard dvokrevetnoj sobi na osnovi 8 noćenja s doručkom
  • 4 noćenja u Ubudu
  • 4 noćenja uz obalu
 • svi transferi od zračnih luka do hotela u dolasku i odlasku kod svih letova na privatnoj osnovi
 • transfer između hotela u Ubudu i Nusa Dui
 • usluge lokalnog agenta na engleskom jeziku u destinaciji
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja
Cijena aranžmana ne uključuje:
 • trošak ishođenja vize za Indoneziju - može se ishoditi unaprijed online putem ili u zračnoj luci u Denpasaru po dolasku
 • fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju i koji nisu spomenuti u programu
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, OIB 44590047047, ID KOD: HR-AB-01-081045102

 


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Bali? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 1 4684 906

sij velj ožu tra svi lip srp kol ruj lis stu pro
rainy
seatemp
rainy
seatemp
seatemp
seatemp
seatemp
warm
seatemp
warm
seatemp
warm
seatemp
seatemp
seatemp
seatemp
rainy
seatemp
 • warm

  Najtoplije Vrijeme

 • rainy

  Kišovito Vrijeme

 • seatemp

  Toplo More

 • borealis

  Polarna Svjetlost

 • best time to travel

  Najbolje/Idealno Vrijeme

 • good time to travel

  Dobro Vrijeme

 • not recommended to travel

  Nije Preporučljivo

 • do not travel

  Ne Putovati