badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Zlatni indonezijski otok

 

Želite uživati u predivnim tropskim plažama, ali u isto vrijeme nešto i vidjeti, obići, doživjeti, naučiti? To znači da je Bali idealna destinacija za vas…

Bali je prije svega uživanje u suncu i moru te predivnim plažama ovog jedinstvenog otoka, ali ne samo to, Bali je i mnoštvo zelenih rižinih polja, smaragdno more, koraljni grebeni, prašume, valovite ravnice, močvare mangrove, aktivni vulkani...i najvažnije Bali je veliko kulturološko i duhovno središte s mnoštvom atraktivnih i dobro očuvanih hramova i spomenika.

Jedina zračna luka na otoku je u glavnom gradu Denpasaru. Do dolaska na Bali iz Zagreba potrebno je jedno presjedanje po smjeru (uobičajeno u Amsterdamu ili Dohi) i ukupno trajanje letova s presjedanjem je u jednom smjeru oko 18 sati. Najbolja ljetovališta su mjesta Kuta, Seminyak, Sanur i Nusa Dua. Uobičajena je usluga na Baliju noćenje s doručkom, moguć je polupansion, a all inclusive nije jako čest. Hoteli su uglavnom dobri i sa izborom 3* ili 4* nećete pogriješiti ukoliko ne tražite višu klasu.

Za potpuni doživljaj Balija preporučujemo 7 noćenja uz smještaj u hotelu 4* i uslugu noćenja s doručkom. I svakako odlazak na nekoliko fakultativnih izleta koji će dočarati ljepotu i duhovnost Balija.

 

 

ITINERER

1. dan
Zagreb – Denpasar

Polazak iz zagrebačke zračne luke te let na relaciji Zagreb – Denpasar s pripadajućim presjedanjem.

2. dan
Bali

Dolazak u Denpasar u poslijepodnevnim satima. Transfer do odabranoga hotela te smještaj. Ostatak dana slobodan za vlastite programe. Noćenje.

3. dan
Bali

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu i moru ovog predivnog otoka. Noćenje.

4. dan
Kehen – Panglipuran – Kertagosa

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu i moru ovog predivnog otoka. Noćenje. Fakultativno: mogućnost odlaska na cjelodnevni izlet u posjetu hramu Kehen, tipičnom zaseoku Panglipuran te bivšoj palači pravde Kertagosi u Klungkungu.

5. dan
Misterij rijeke Petanu

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu i moru ovog predivnog otoka. Noćenje. Fakultativno: mogućnost odlaska na cjelodnevni izlet u predio rijeke Petanu i razgled prekrasnih prirodnih fenomena u njezinoj blizini.

6. dan
Kecak dance tour

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu i moru ovog predivnog otoka. Noćenje. Fakultativno: mogućnost odlaska na poznati Kecak dance tour

7. dan
Mengwi - Alas Kedaton - Tanah Lot Tour

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu i moru ovog predivnog otoka. Noćenje. Fakultativno: mogućnost odlaska na poludnevni izlet u razgledavanje prekrasnih hramova i prirode Balija.

8. dan
Bali

Doručak. Slobodan dan za uživanje u suncu i moru ovog predivnog otoka. Noćenje.

9. dan
Denpasar – Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela i transfer do zračne luke u Dempasaru. Slijedi te let na relaciji Denpasar – Zagreb s pripadajućim presjedanjrm.

10. dan
Zagreb

Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

Bali - Cijena aranžmana

od 8.690,00 kn

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Svakodnevni polsaci iz Zagreba
 • Trajanje putovanja: 10 dana i 7 noćenja
 • Usluga: noćenje s doručkom
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - kvalitetan i provjeren smještaj - mogućnost prilagodbe programa putovanja željama klijenata - ulsuge predstavnika u destinaciji - popust na gotovinsko plaćanje

 

Cijena aranžmana uključuje:
 • Zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb – Denpasar  – Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • Zrakoplovne pristojbe kod svih letova
 • Smještaj u hotelu 3* ili 4* na otoku Baliju u standard dvokrevetnoj sobi na osnovi 7 noćenja s doručkom
 • Svi transferi od zračnih luka do hotela u dolasku i odlasku kod svih letova na privatnoj osnovi
 • Usluge predstavnika u destinaciji
 • Jamčevinu i troškove organizacije putovanja
Cijena aranžmana ne uključuje:
 • Fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju i koji nisu spomenuti u programu
 • Usluge koje nisu navedene u programu
 • Zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, OIB 44590047047, ID KOD: HR-AB-01-081045102

 


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Bali? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 91 609 7002