badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Zemlja impresivnih prirodnih ljepota i kulturne složenosti

 

Bajkoviti krajolici, spektakularni hramovi, raznobojne tržnice, beskonačna polja riže te vodena uzgajalište bisera, sve su to stvari koje čine Vijetnam prekrasnom državom.

 

Tura je u trajanju od 12 dana, 9 noćenja te najpopularnija turističkih odredišta, uključujući Hanoi, Ho Chi Minh, Ninh Binh i mnoga druga. Također pokriva krstarenje u Halong Bay uz noćenje na osnovi 1 punog pansiona. Tura se može prilagoditi svačijim željama, te je tako i broj dana/noćenja prilagodljiv.

Ukoliko ste oduvijek sanjali otputovati u ovu prekrasnu zemlju, tura koju predlažemo ćemo svakako ispuniti sva Vaša očekivanja i pokriti sve dijelove Vijetnama. Od prekrasnih palača, šarenolikih tržnica, magičnih hramova te bajkovitih krajolika.

Potrebno je jedno presjedanje tokom leta, te let ukupno traje od 15h do 17h (sa presjedanjima). 

ITINERER

1. dan
Zagreb - Hanoi

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb – Hanoi s pripadajućim presjedanjem.

2. dan
Hanoi

Dolazak u Hanoi. Slijedi transfer do hotela i smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe i upoznavanje s Vijetnamom. Noćenje.

3. dan
Hanoi – Ha Long Bay

Doručak. Odjava iz hotela te polazak prema zaljevu Ha Long. Usputna vožnja kroz bogatu zemlju ušća rijeke Red, prilika za vidjeti lokalno stanovništvo kako obrađuje rižina polja, vodi svinje biciklom na lokalne tržnice te obrađuje zemlju volovima. Dolazak u Ha Long i ukrcavanje na tradicionalni brod. Slijedi ručak na brodu i krstarenje smaragdno zelenom vodom i lokalnim otocima te uživanje u predivnom krajoliku prepunom špiljama stalagnita i stalaktita. Večera na brodu na bazi svježih plodova mora, salate i voća. Noćenje na brodu.

4. dan
Ha Long Bay- Ninh Binh

Doručak na brodu. Nastavak obilaska Halong Baya posjetom otoku Titov Island gdje će biti prilike za kupanje te malom ribarskom mjestu Ba Hang Fishing Village. Slijedi ručak na brodu, odjava s broda oko 13 sati i vožnja prema Ninh Binhu. Dolazak u hotel i smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

5. dan
Hoa Lu- Tam Coc – Hanoi – tura ulične hrane

Doručak. Polazak prema mjestu Ninh Binh. Dolazak, smještaj u hotel i odmah odlazak na cjelodnevni izlet koji započinje razgledom Hoa Lu, glavnog grada Vijetnama pod Dinh dinastijom između 968. i 980. godine, poznatom po drevnim svetištima i grobnicama koje se i danas mogu vidjeti. Osim povijesne važnosti područje je i nestvarno prirodno lijepo pa je dobilo i naziv "suhi Halong Bay" s vapnenačkim vrhovima i plodnim zelenim dolinama. Izlet se nastavlja vožnjom kroz vapnenačke vrhove, rižina polja i ruralna sela do pitoresknog sela Tam Coc u dolini rijeke Hoang Long River. Ovdje će biti i prilike za prikupljanje sjajnih fotografija. I tu izlet završava pa slijedi polazak prema Hanoiu. Dolazak i smještaj u hotel. U 17 sati polazak na gastro turu Vijetnama koja započinje posjetom restoranu s najboljim izborom tradicionalnih vijetnamskih jela. Slijedi obilazak lokalnih štandova i kušanje ulične hrane kao i svježeg i ukusnog voća i povrća. Tijekom ture biti će objašnjen i proces pripreme tradicionalne vijetnamske hrane. Svi obroci su uključeni u cijenu aranžmana. Povratak u hotel u večernjim satima i noćenje.

6. dan
Hanoi city tour – let do Hue

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak na razgled grada: mauzolej cara Ho Chi Minh, u istom kompleksu One Pillar Pagoda osnovan od kralja Ly Thi To 1049. godine (ova struktura ima veliki značaj za vijetnamski narod). Razgled se nastavlja posjetom Nacionalnom Muzeju Likovnih Umjetnosti koji se nalazi u francuskoj kolonijalnoj zgradi bivšeg Ministarstva informacija i koji sadržava eklektičan miks suvremene vijetnamske umjetnosti, vjerskih predmeta, lakirane keramike i skulptura. U istom kompleksu posjetiti će se i Hram književnosti, prvo sveučilište u Vijetnamu. Izgrađeno je 1070. godine, a vrtovi i dobro očuvana arhitektura nude opuštajući pogled u vijetnamsku prošlost. Nakon razgleda grada slijedi transfer do zračne luke u Hanoiu od kuda slijed direktan let na relaciji Hanoi – Hue. Dolazak u Hue i odmah transfer do hotela te smještaj. Noćenje.

7. dan
Hue

Doručak. Odlazak na razgled grada koji započinje izletom brodom duž rijeke romantična imena „parfem“ koji nas vodi kroz mirno okruženje vrtova i jezera gdje se nalaze najpoznatiji vjerski objekti Hue-a, Thien Mu pagoda i mauzolej bivšeg cara Minh Mang. Razgled završava razgledom Imperial tvrđave gdje je Nguyen dinastija vladala između 1802. i 1945. godine. U poslijepodnevnim satima polazak prema Hoi Anu. Dolazak i smještaj u hotel. Večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

8. dan
Hue- Hoian (poludnevna tura)

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak na razgled ove nekadašnje velike azijske trgovačke luke. Šetnja starim dijelom grada te razgled nekadašnjih domova trgovaca, 400 godina starog pokrivenog japanskog mosta i kineske Komunalne zgrade. Razgled završava zaustavljanjem za kupovinu u jednoj od najšarenijih tržnica jugoistočne Azije. Povratak u hotel. Noćenje

9. dan
Da Nang- let do Ho Chi Minh – poludnevna tura

Doručak. Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke u Danangu. Slijedi direktan let za Ho Chi Minh. Dolazak u Ho Chi Minh. Transfer do hotela. Smještaj. Odlazak na ručak koji je organiziran u lokalnom restoranu. Poslijepodne posjet uništenoj američkoj ambasadi prije posjeta Palači ponovnog ujedinjenja. Palača ponovnog ujedinjenja jedinstvena je konstrukcija namijenjena predsjedniku Južnog Vijetnama tijekom rata u Vijetnamu. Prilikom ulaska posjetitelji mogu uživati u atmosferi stvorenoj od stabala i trave. Potom slijedi posjet nekim od francuskih kolonijalnih struktura, uključujući Old Sai Gon Post Office te katedralu Notre Dame. Katedrala Notre Dame jedna je od najpoznatijih arhitektonskih spomenika pod utjecajem europske arhitekture. Vanjski izgled i unutrašnjost su impresivni sa svijetlo crvenom bojom opeke, vitražnim pločama i rezbarenim pločicama, privlačeći mnoge turiste. Nastavak puta do Muzeja ratnih ostataka. Muzej ratnih ostataka uglavnom sadrži eksponate koji se odnose na američku fazu Vijetnamskog rata. Muzej ostataka rata sastoji se od niza tematskih soba u nekoliko zgrada, s vremenskom vojnom opremom smještenom unutar ograđenog dvorišta. Prije polaska prema hotelu, slijedi posjet užurbanoj tržnici Ben Thanh. Povratak u hotel. Noćenje.

11. dan
Ho Chi Minh- Cu Chi Tunnels - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela. Polazak do poznatih tunela Cu Chi, koji su smješteni 70 km sjeverozapadno od Ho Chi Minha. Cu Chi tuneli bili su nevjerojatna podzemna mreža koju su izgradili vijetnamski vojnici tokom Vijetnamskog rata. Danas su tuneli postali popularna turistička atrakcija Vijetnama. Slijedi transfer do zračne luke te let na relaciji Ho Chi Minh – Zagreba s pripadajućim presjedanjem.

12. dan
Zagreb

Dolazak u Zagreb

10. dan
Ho Chi Minh- Ben Tre- Ho Chi Minh

Doručak. Nakon doručka polazak iz južnog gospodarskog središta Ho Chi Minha do područja koje se lokalno naziva „zdjela riže u Vijetnamu: „Ben Tre”. Smješten u Mekong Delta, Ben Tre ima prednosti za razvoj ekoturizma s voćnim vrtovima, plutajućim ribarskim mjestom, itd. Za ljubitelje prirode, Ben Tre će biti prekrasno odredište. Po dolasku u provinciju Ben Tre polazak prema Tien Giang gdje ćete se ukrcati na lokalno plovilo za krstarenje među otocima: Dragon, Unicorn, Turtle i Phoenix. Putem rute posjet maloj tvornici za izradu rukotvorina od kokosa i otoka Turtle, gdje će se zaustaviti u tropskom voćnjaku kako bi se okusilo neko egzotično voće. Nakon izleta brodom, vožnja konjskim kolima po seoskim cestama do čuvenog vrta na degustaciju meda. Nastavak dalje manjim čamcem na vesla za avanturističko krstarenje kanalom Xep koji se nalazi među šumom palmi. Slijedi povratak u Ben Tre na ručak te nakon ručka polazak prema Ho Chi Minhu. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Povratak u hotel. Noćenje.

Vijetnam - Cijena aranžmana

od 15.290,00 kn

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Svakodnevni polasci iz Zagreba
 • Trajanje putovanja: 12 dana i 9 noćenja
 • Usluga: noćenje s doručkom
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - kvalitetan i provjeren smještaj - mogućnost prilagodbe programa putovanja željama klijenata - ulsuge predstavnika u destinaciji - popust na gotovinsko plaćanje

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
 •  Smještaj u hotelima 3/4* na osnovi noćenja s doručkom
 • Krstarenje brodom u Halong Bay uz noćenje na osnovi 1 punog pansiona
 • Povratni transferi od zračne luke do hotela u dolascima i od hotela do zračne luke u odlascima kod svih letova
 • Svi obilasci, izleti i ture i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu u privatnom aranžmanu s vodičem na engleskom jeziku
 • Svi vanpansionski obroci prema programu
 • Usluge predstavnika na engleskom jeziku u obje destinacije
 • Jamčevinu i troškove organizacije putovanja

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Trošak vize – Vijetnam 50 USD (mora se ishodovati naprijed)
 • Fakultativne izlete i sve ostale usluge koje nisu spomenute u programu
 • Usluge koje nisu navedene u programu
 • Zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

Upit

Zainteresirani ste za putovanje Vijetnam? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 91 609 7002