badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Exotic Java Bali

Desetodnevna tura Indonezija - Bali

 

Istražite sve ljepote Indonezije tokom desetodnevne ture u kojoj ćete posjetiti Jakartu, Yogyakartu i Bali.

Indonezija je otočna država u jugoistočnoj Aziji i djelomično u Oceaniji. Zauzima najveći dio Malajskog arhipelaga, najvećeg svjetskog arhipelaga. 

Jedna on najljepsih i najposječenijih država posljednjih godina je sigurno Indonezija. Tu titulu je zasluženo dobila zbog svojih prirodnih ljepota, prelijepih plaža, te mnogim poznatim građevinama. U ovoj turi, u trajanju od 9 noćenja posjetit ćemo glavni grad Jakartu, te sve sve njene znamenitosti kao što su Nacionalni muzej, Nacionalni spomenik, Gradski Trg te kulturni park koji prikazuje tradiciolane kuće iz svih dijelova Indonezije, u prirodnoj veličini. Za ljubitelje životinja, osiguran je i posjet Safari parku, gdje se mnoge vrste divljih životinja slobodno kreću u parku.  Drugi dio putovanja rezerviran je za prekrasne plaže na Baliju, sunčanje i kupanje na jednim od najljepsih plaža na svijetu, te organizirana večera na plaži Jimbara, koju ćete sigurno pamtiti do kraja života. Smještaj u dobrim hotelima 3* i 4*, te vodiči na engleskom jeziku Vam uveliko uljepšavaju posjet ovoj nevjerovatnoj državi.

Za letove do Indonezije iz Zagreba potrebno je minimalno 1 presjedanje, koje je najčešće u Dohi, Istanbulu ili Dubaiju. Ukupno trajanje putovanja pd Zagreba do Jakarte je oko 17 sati, dok se u povratku ide iz Denpasara za Zagreb, sa sličnim trajanjem putovanja. 

ITINERER

1.DAN
ZAGREB - JAKARTA

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb – Jakarta uz pripadajuće presjedanje.

2.DAN
JAKARTA

Dolazak u zračnu luku u Jakartu, te susret sa predstavnikom lokalne agencije. Transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

3.DAN
JAKARTA

Doručak. Cjelodnevno razgledavanje grada Jakarte koja pokriva Nacionalni Muzej, Nacionalni Spomenik, Senda Kelapa luke, posjet Fatahillah Starom Gradskom Trgu, prolazak uz Merdeka palače, Istiqlal džamije i Kathedral Crkve prije posjeta Taman Mini Indonesia Indah (Indonezija u malom), kulturni park koji prikazuje tradicionalne kuće iz svih provincija Indonezije, izgrađene u originalnoj veličini. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

4.DAN
JAKARTA - BAGOR - BANDUNG

Doručak. Slijedi transfer do Bogora. Po dolasku, posjet Botaničkom vrtu koji je smješten u centru grada i pokriva 87 hektara zemlje. Potom se kreće prema Puncak sa usputnim zaustavljanjem u Safari park, gdje se divlje životinje iz cijelog svijeta slobodno kreću u 55 hektara parka. Među životinjama ima i par životinja rijetke vrste kao anoa i nosorozi. Nastavak ture probijajući se kroz njegovani krajolik plantaže čaja. Posjet planini Gede i planine Pangrango u pozadini. Po dolasku u Bandung, transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

5.DAN
BANDUNG

Doručak. Polazak prema Lembangu, uz bogato poljoprivredno zemljište, sa terasama tržišnih vrtnih usjeva do Tangkubanskog kratera Perahu, najpristupačnijeg vulkanskog kratera u Indoneziji. Posjet Ciatera, izvoru vruće vode te transfer prema Bandungu na angklung predstavu (glazbeni instrument napravljen od bambusa) na Saung Angklung Udjo koji je danas poznato središte tradicionalnog Sundanese. Povratak u hotel.

6.DAN
BANDUNG - YOGYAKARTA

Rani doručak. Transfer do željezničkog kolodvora te polazak do Jogje (klimatizirani vagon). Tura nudi pogled na krajolik visinskog i nizinskog otoka Jave. Dolazak u Jogju u popodnevnim satima. Transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

7.DAN
YOGYAKARTA

Doručak. Cjelodnevni izlet do Borobudur hrama i razgledavanje grada. Dan počinje sa razgledavanjem Borobudur hrama, oko 1.200 godina star, ovo je najveći budistički spomenik na svijetu. Tijekom stoljeća je pokopan pod džunglom i vulkanskim pepelom. Zatim slijedi posjet Mendut hramu, te povratak u grad. Po povratku, kreće se u city turu koja pokriva Sultanovu kraljevsku palaču, tržnica ptica, Taman Sari vodeni dvorac, Batik kućna industrija, Kotagede izrađivači srebra i izrada lutaka od kože. U večernjim satima, transfer sa "Andongom", konjskom kočijom te uživanje u večeri, te slijedi Ramayana baletska predstava u Purawisati. Povratak u hotel. Noćenje.

8.DAN
YOGYAKARTA - DENPASAR

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe do polaska prema Prambanan hramu, najimpresivnijem hramu iz 9. stoljeća, poznatom po veličanstvenoj simetriji, gracioznosti i bogatstvu skulpturalnih detalja. Slijedi transfer do zračne luke te let za Denpasar, Bali. Po dolasku, susret sa predstavnikom lokalne agencije te transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

9.DAN
KINTAMANI TURA

Doručak. Tura počinje sa polaskom prema Batu Bulan, gdje se održava Barong i Kris ples, što je grafički prikaz beskrajne bitke između dobra i zla. Nastavak prema Celuku (doma izrađivača zlatnina i srebrnina), Mas (selo drvodjelaca) i Ubud (dom umjetnika). Zaustavljanje u Goa Gajah (Špilja slonova), hram Tirta Empulu sa svetim izvorom vode u Tampak Siringu. Vrhunac ture je pogled na vulkan Batur sa njegovim prekrasnim jezerom Batur. Posljednje zaustavljanje je u hramu Kehen, u gradu Bangli. Povratak u hotel. Noćenje.

10.DAN
BALI

Slobodan dan za osobne programe sa uključenim doručkom. U ranim večernjim satima, transfer do plaže Jimbaran na večeru s morskim plodovima, restoran smješten na plaži. Restoran nudi ugodnu atmosferu, te zvuk valova iz zaljeva Jimbaran. Povratak u hotel te slobodno vrijeme. Noćenje.

11.DAN
BALI - ZAGREB

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe. Transfer do zračne luke te let na relaciji Bali – Zagreb.

12.DAN
ZAGREB

Dolazak u Zagreb.

Exotic Java Bali - Cijena aranžmana

OD 1.900,00

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Svakodnevni polasci iz Zagreba
 • Trajanje putovanja: 12 dana / 9 noćenja
 • Usluga: noćenje s doručkom
Vrijednost više

- Uključene zrakoplovne pristojbe - Fleksibilan termin putovanja - Vođena tura na privatnoj osnovi - Popust na gotovinsko plaćanje

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb - Jakarta - Denpasar - Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • lokalni letov na relaciji  Yogyakarta - Denpasar
 • zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
 • smještaj u hotelima 3* i 4* na osnovi 9 noćenja s doručkom u standard dvokrevetnoj sobi kako slijedi: u Jakarti 2 noćenja;  u Bandungu 2 noćenja; u Yogyakarti 2 noćenja, ; Bali 3 noćenja
 • povratni transferi od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku
 • svi obilasci, izleti i ture prema programu u privatnom aranžmanu s vodičem na engleskom jeziku
 • usluge predstavnika u destinaciji
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • vanpansionske obroke
 • napojnice
 • troškove osobne potrošnje
 • zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

Upit

Zainteresirani ste za putovanje Exotic Java Bali? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 1 4684 906

sij velj ožu tra svi lip srp kol ruj lis stu pro
rainy
seatemp
seatemp
seatemp
seatemp
seatemp
seatemp
seatemp
seatemp
seatemp
seatemp
seatemp
rainy
 • warm

  Najtoplije Vrijeme

 • rainy

  Kišovito Vrijeme

 • seatemp

  Toplo More

 • borealis

  Polarna Svjetlost

 • best time to travel

  Najbolje/Idealno Vrijeme

 • good time to travel

  Dobro Vrijeme

 • not recommended to travel

  Nije Preporučljivo

 • do not travel

  Ne Putovati