badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Indonezijska tura

Tura ljepotama Indonezije

 

Istražite sve ljepote Indonezije tokom dvotjedne ture u kojoj ćete posjetiti Java, Toraja i Bali.

Indonezija je najveća otočna država na svijetu. U Indoneziji se govori više 300 jezika. Sastoji se od preko 17 500 otoka, od kojih je 6000 naseljeno. Neki od najpoznatijih su sigurno Java, Toraja i Bali, koje ćete posjetiti u ovoj turi. 

Za detaljno istraživanje ljepota Indonezije potrebno je nekoliko mjeseci, a mi vam preporučamo putovanje od 16 dana i 13 noćenja, kako biste mogli doživjeti brojne čarolije ove predivne države, kao što su Nacionalni Muzej u Jakarti, Istiqlal džamije - najveće u Jugoistočnoj Aziji, Borobudur hram, koji je ujedno i najveći budistički spomenik na svijetu, Sultanovu kraljevsku palaču i mnoge druge svjetski poznate građevine. Pored impresivnih kulturnih građevina, Indonezija je bogata i prirodnim ljepotama, prekrasnim poljima, te tradicionalnim kućama koje je moguće vidjeti samo na ovim otocima. 

Letom iz Zagreba do dolaska u Jakartu potrebno je jedno presjedanje, a ukupno trajanje leta je oko 17 sati. Povratak je predviđen iz Denpasara, također sa jednim presjedanjem i otprilike istim ukupnim trajanjem leta. Dosta aviokompanija vozi na ovoj konekciji, tako da postoje brojne lokacije na kojima se može presjedati. Najčešče su to Doha, Dubai ili Istanbul. 

Boravak u Indoneziji organiziran je u obliku vođene ture s vodičem na engleskom jeziku u manjim grupama. Prijevoz je organiziran vlakom od Jogjakarte do Surabaye, a smještaj je osiguran u vrlo dobrim hotelima 3* i 4* uz uslugu noćenja s doručkom.

 

 

ITINERER

1. DAN
ZAGREB - JAKARTA

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb – Jakarta uz pripadajuće presjedanje

2. DAN
JAKARTA

Dolazak u zračnu luku u Jakarti. Doček predstavnika lokalne agencije i direktni transfer do hotela. Smještaj. Noćenje

3. DAN
JAKARTA - BOGOR

Doručak. Odjava iz hotela. U jutarnjim satima se kreće u Jakarta City Tour koja pokriva Nacionalni Muzej, Nacionalni Spomenik i Istiqlal džamije, najveće u Jugoistočnoj Aziji. Posjet Staroj Bataviji sa nizozemskim, kolonijalnim zgradama u Fatahillah Starom Gradskom Trgu, potom Sunda Kelapa luke gdje imate priliku vidjeti tradicionalne indonezijske, drvene jedrenjake. Slijedi vožnja prema jugu do Bogora, u posjet svjetski poznatog Botaničkog vrta. Po završetku, prijevoz do hotela. Smještaj. Noćenje.

4. DAN
BOGOR - BANDUNG

Doručak. Odjava iz hotela. Nakon doručka, polazak do Bandunga kroz Puncak, planinski prolaz koji nudi prekrasan pogled na imanje čaja. Dolazak u Bandung, direktno u Padasuka selo na angklung predstavu (glazbeni instrument napravljen od bambusa) na Saung Angklung Udjo koji je danas poznato središte tradicionalnog Sundanese. Nastavak prema hotelu. Smještaj. Noćenje.

5. DAN
BANDUNG

Doručak. Polazak prema Lembang, prolaze kroz bogatu poljoprivrednu zemlju, s terasama tržišnih vrtnih usjeva te posjet Tangkuban Perahu krateru, najpristupačnijem vulkanskom krateru u Indoneziji. Prije povratka u hotel, posjet Ciater izvoru vruće vode. Povratak u Bandung. Noćenje.

6. DAN
BANDUNG - YOGYAKARTA

Doručak. Odjava iz hotela. Jutarnji transfer do zračne luke te let za Jogjakartu. Po dolasku, susret s predstavnikom lokalne agencije te slijedi poludnevni izlet u najimpresivnijem hramu iz 9.stoljeća, Prambana. Poznat je po veličanstvenoj simetriji, gracioznosti i bogatstvu skulpturalnih detalja. Polazak prema hotelu. Smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

7. DAN
YOGYAKARTA

Doručak. Cjelodnevni izlet do Borobudur hrama i razgledavanje grada. Dan počinje sa razgledavanjem Borobudur hrama, oko 1.200 godina star, ovo je najveći budistički spomenik na svijetu. Tijekom stoljeća je pokopan pod džunglom i vulkanskim pepelom. Zatim slijedi posjet Mendut hramu, te povratak u grad. Po povratku, kreće se u city touru koja pokriva Sultanovu kraljevsku palaču, tržnica ptica, Taman Sari vodeni dvorac, Batik kućna industrija, Kotagede izrađivači srebra i izrada lutaka od kože. Povratak u hotel. Noćenje.

8. DAN
YOGYAKARTA - SURABAYA

Jutarnji prijevoz do željezničkog kolodvora te transfer do Surabaya, glavnog grada Istočne Jave. Po dolasku, kreće se u Surabaya city turu koja pokriva Kayun tržnicu cvijeća, Sampoerna muzej koji nudi jedinstveno iskustvo za sve posjetitelje, Ampel džamija iz 15. stoljeća, Jembatan Merah ili Crveni Most i kineski hram Hok An Kiong. Smještaj u hotel. Noćenje.

9. DAN
SURABAYA - MT.BROMO - SURABAYA - MAKASSAR

Odjava iz hotela nešto malo nakon ponoći, te polazak prema Tosari selu koje se nalazi u podnožju planine Bromo. Nastavak putovanja jeep-om, kako bi doživjeli prekrasan izlazak sunca (ovisno o vremenskim prilikama), zatim slijedi jahanje konja kroz more pijeska, potom penjanje uz 245 stepenica do kratera planine Bromo. Nakon kratke pauze i doručka, povratak u Surabayu te odlazak u zračnu luku na poslijepodnevni let za Makassar u Južnoj Sulawesi. Po dolasku, susret sa predstavnikom lokalne agencije i transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

10. DAN
MAKASSAR - TORAJA

Nakon doručka, polazak prema Toraja polju. Putovanje u trajanju od 8 sati prolazi kroz Bugis selo, sa njihovim tradicionalnim kućama na stupovima, te duž veličanstvenih planinskih prolaza Južnog Sulawesija. Dolazak u poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel. Noćenje.

11. DAN
TORAJA

Nakon doručka, cjelodnevni izlet u posjet glavne atrakcije Toraja polja. Pogledajte pogrebna obličja na litici Lema, špilje grobnice u Londami i obiteljske zemljišta u Siguntu, Kete Kesu i Pallawa sela, sve poznate po prekrasnim tradicionalnim kućama Tongkonana. Po završetku ture sa Sa'dan, sela tkanja gdje proizvod predstavljaju ornamenti bizona koja se smatra Torajinom simboličnom životinjom. Ručak u lokalnom restoranu. Povratak u hotel. Noćenje.

12. DAN
TORAJA - MAKASSAR - DENPASAR

Nakon ranojutarnjeg doručka, povratak u Makassar. Zatim slijedi poslijepodnevni let za Denpasar, Bali. Dolazak u zračnu luku te susret sa predstavnikom lokalne agencije. Transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

13, - 14. DAN
BALI

Slobodni dani za osobne programe. 2 noćenja s doručkom. Fakultativno: mogućnost bukiranja izleta na licu mjesta, uz nadoplatu.

15. DAN
BALI - ZAGREB

Doručak. Slobodno vrijeme za završno uživanje u Baliju. Transfer do zračne luke, te let na relaciji Bali – Zagreb.

16. DAN
ZAGREB

Dolazak u Zagreb.

Indonezijska tura - Cijena aranžmana

od 2.653,13

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Svakodnevni polasci iz Zagreba
 • Trajanje putovanja: 16 dana / 13 noćenja
 • Usluga: noćenje s doručkom
Vrijednost više

- Uključene zrakoplovne pristojbe - Fleksibilan termin putovanja - Vođena tura na privatnoj osnovi - Popust na gotovinsko plaćanje

Cijena ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb - Jakarta - Denpasar - Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • lokalne letove na relaciji Bandung - Yogyakarta, Subraya - Makassar i Makassar - Denpasar
 • zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
 • smještaj u hotelima 3* i 4* na osnovi 13 noćenja s doručkom u standard dvokrevetnoj sobi kako slijedi: u Jakarti 1 noćenja; u Bogoru 1 noćenje;  u Bandungu 3 noćenja; u Yogyakarti 2 noćenja, u Surabayi 1 noćenje;  u Makassaru 1 noćenje; u Toraji 2 noćenja; u Denpasaru 3 noćenja
 • povratni transferi od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku
 • svi obilasci, izleti i ture prema programu u privatnom aranžmanu s vodičem na engleskom jeziku
 • usluge predstavnika u destinaciji
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja
Cijena Aranžmana ne uključuje:
 • vanpansionske obroke
 • troškove osobne potrošnje
 • napojnice
 • zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

Upit

Zainteresirani ste za putovanje Indonezijska tura? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 1 4684 906