badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Zemlja izlazećeg sunca

 

Doživite kulturu potpuno drugačiju od zapadnjačke i izgubite se u ljepotama Japana.

 "Zemlja izlazećeg Sunca" je naziv zemlje u kojoj se prošlost susreće s budućnošću. Japan je često vidljiv na Zapadu kao zemlja koja kombinira tradiciju i modernost, a očuvana su mnoge tradicionalne strukture i praksa, ali moderne strukture i prakse definitivno dominiraju iskustvom u Japanu. S obzirom da je Japan prolazio kroz razdoblja otvorenosti i izoliranosti tijekom svoje povijesti, njegova kultura je nešto jedinstveno. Iako se teški kineski utjecaji očituju u tradicionalnoj japanskoj kulturi, ona je također zadržala mnoge autohtone japanske običaje, što je rezultiralo naizgled besprijekornom spoju. 

Po dolasku u Japan slijeće se u zračnu luku u Tokiju, a odlazak je iz zračne luke u Osaki. Do dolaska u Japan iz Zagreba, pa i odlaska iz Japana, potrebno je po jedno presjedanje po smjeru (uobičajeno u Frankfurt, Dohi ili Istanbulu) i ukupno trajanje letova s presjedanjem je u jednom smjeru oko 17 sati. Lokacije koje ćete imati prilike vidjeti su: Tokio, Nacionalni park Nikko, Kamakuru i Enoshimu, Nacionalni park Hakone i Mt. Fuji, Kyoto i mnoge druge. Razgledi su na grupnoj osnovi uz vodiče na engleskom jeziku i uključeni su u cijenu aranžmana,

Za potpuni doživljaj Japana preporučujemo 9 noćenja uz smještaj u hotelima 3* i uslugu noćenja s doručkom.  

 

 

 

ITINERER

1. dan
Zagreb – Tokio

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb – Tokio uz pripadajuće presjedanje.

2. dan
Tokio

Dolazak u Tokio u poslijepodnevnim satima. Transfer do hotela i smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe i upoznavanje s Japanom. Noćenje.

3. dan
Tokio

Doručak. Odlazak na vođeni cjelodnevni razgled grada. Razgled znamenitosti: Tokyo Tower, Hama Rikyu Garden, Meiji Shrine, Imperial Palace East Garden, Sumida River Cruise, Asakusa Kannon Temple i Nakamise Shopping ulica. Tijekom razgleda u aranžman je uključen i ručak u lokalnom restoranu. Povratak u hotel u kasnim poslijepodnevnim satima. Večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

4. dan
Nacionalni park Nikko

Doručak. Jutarnji odlazak na cjelodnevni izlet u razgled kultnog svetišta u Japanu, grada Nikko koji se nalazi i na ulazu istomenog Nacionalnog parka te je proglašeno zaštićenom kulturnom svjetskom baštinom od strane UNESCA. Razgled između ostalog uključuje čuveni mauzolej Toshogu Shrine, jezero Lake Chuzenij i vodopad Kegon Falls. U sklopu izleta je organiziran i ručak koji je uključen u aranžman. U poslijepodnevnim satima povratak u hotel. Večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

5. dan
Kamakura i Enoshima

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet u povijesni grad Kamakuru koji je poznat po brojnim prekrasnim hramovima i svetištima te Enoshimu, šarmantni mali otočić s pješčanim plažama. Po dolasku u Kamakuru razgled hrama Hase-Dera i svetišta Kotoku-in. Dalje slijede razgledi svetišta Jomyo-ji i Hokoku-ji te šetnja šoping ulicom Kamachi. Slijedi odlazak u Enoshimu u istraživanje njezinih plaža, razgled akvariju i špiljama. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima i večer slobodna za osobne programe. U izlet je uključen i ručak. Noćenje.

6. dan
Nacionalni park Hakone i Mt. Fuji

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak na cjelodnevni izlet u razgled Nacionalnog Parka Hakone i Mt. Fuji. Prvo je na rasporedu dolazak u podnožje Mt. Fuji i razgled poznate Mt. Fuji 5th Station. Slijedi odlazak u Nacionalni Park Hakone i vožnja Hakone Sky Gondolom. Slijedi razgled doline Owukudani Valley i piratska vožnja Pirate Boat Cruise po jezeru Lake Ashinoko. Ovdje izlet završava i slijedi odlazak do hotela i smještaj. Večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

7. dan
Kyoto

Doručak. Odjava iz hotela i transfer do željezničke postaje. Slijedi vožnja do Kyota. Dolazak u Kyoto u ranim poslijepodnevnim satima i transfer do hotela. Smještaj i ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

8. dan
Kyoto

Doručak. Odlazak na cjelodnevni razgled Kyota, tog čudnovatog grada miksa modernih građevina i mnoštva antičkih i tradicionalnih prirodnih blaga. Razgled dvorca Nijo, hrama Kinkaku-ji, Kyoto Imperial Palace i Kyoto Handicraft Center (centra za ručnu izradu predmeta), kompleksa hramova Heian Jingu Srine. Razgled završava posjetom hramu čiste vode Kiyomizu. U izlet je uključen i ručak u lokalnom restoranu. Povratak u hotel i večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

9. dan
Nara

Doručak. Jutro slobodno za osobne programe. U ranim poslijepodnevnim satima odlazak na poludnevni razgled grada Nara koji je tijekom 74 godine u 8. stoljeća bio japanski glavni grad i mnogi hramovi i svetišta izgrađeni u to vrijeme još uvijek postaje. Kyoto i Nara su pravi fenomeni japanske kulture s 25 znamenitosti koje su proglašene zaštićenim svjetskim kulturnim blagom od strane UNESCA. Dolazak u Naru i razgled hrama Todai-ji (veliki Buddha), Nara Deer Park, svetišta Kasuga Taisha Shrine i Nara Nagomi-kan. Povratak u hotel u Kyoto i večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

10. dan
Hiroshima i Miyama

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet u razgled Hiroshime i Miyame. Prvo je na rasporedu dolazak u grad Miyaimu i razgled čuvenog šintoističkog svetišta Itsukushima Shrine koje je od 1996. godine na UNESC-ovom popisu zaštićene svjetske kulturne baštine. Slijedi pauza za ručak u vlastitom aranžmanu te odlazak u Hiroshimu. Posjeta muzeju posvećenom bacanju prve atomske bombe u povijesti Hiroshima Peace Memorial Park te kupoli atomske bombe Atomic Bomb Dome. Povratak u hotel u kasnim poslijepodnevnim satima i večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

11. dan
Osaka - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela te slobodno prijepodne i rano poslijepodne za opraštanje s Kyotom i Japanom. U poslijepodnevnim satima transfer u zračnu luku u Osaku od kuda slijedi let za Zagreb uz pripadajuće presjedanje.

12. dan
Zagreb

Dolazak u Zagreb previđen je za rane poslijepodnevne sate.

Japan - Cijena aranžmana

od 3.500,00

po osobi

 • najmanji broj putnika: 2
 • svakodnevni polasci iz Zagreba
 • trajanje putovanja: 12 dana/ 9 noćenja
 • usluga: doručak
Vrijednost više

• uljučene zrakoplovne pristojbe • nema skrivenih troškova • tijekom kompletnog boravka na raspolaganju predstavnik lokalne partner agencije • kvalitetan i provjeren smještaj • popust na gotovinsko plaćanje

CIJENA UKLJUČUJE:
 • letove na relacijama Zagreb - Tokio i Osaka - Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • zrakoplovne pristojbe
 • transferi od zračne luke do hotela i natrag na grupnoj osnovi
 • smještaj u hotelima  3/4* u dvokrevetnoj sobi na osnovi 9 noćenja s uključenim doručkom
 • prijevoz vlakom u 2. klasi na relaciji Nacionalni Park Hakone – Kyoto
 • usluge lokalnog agenta na engleskom jeziku u destinaciji tijekom kompletnog trajanja putovanja
 • svi obilasci, izleti i ture koji se posjećuju prema programu u grupnom aranžmanu s vodičem na engleskom jeziku
 • organizaciju putovanja
 • jamčevinu
CIJENA NE UKLJUČUJE:
 • putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
 • fakultativne izlete
 • troškove osobne potrošnje

  Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, OIB 44590047047, ID KOD: HR-AB-01-081045102


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Japan? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 1 4684 906

sij velj ožu tra svi lip srp kol ruj lis stu pro
 • warm

  Najtoplije Vrijeme

 • rainy

  Kišovito Vrijeme

 • seatemp

  Toplo More

 • borealis

  Polarna Svjetlost

 • best time to travel

  Najbolje/Idealno Vrijeme

 • good time to travel

  Dobro Vrijeme

 • not recommended to travel

  Nije Preporučljivo

 • do not travel

  Ne Putovati