badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Otok na kojem je priroda u prvom planu

 

Šume baobaba, lemuri, ronjenje i planinarenje motivi su zbog kojih je Madagaskar san snova svim ljubiteljima prirode i aktivnosti na otvorenom

Putovanje na Madagaskar 

Putovanje na Madagaskar organizirano je kao tura u trajanju od 13 dana koja uključuje 10 noćenja uz posjet najpopularnijim turističkim odredištima: Antananarivo, Andasibe, Manambata, Tamatave te otoku Sainte-Marie.

tajne osmog kontinenta

Ukoliko ste oduvijek sanjali otputovati na „osmi kontinent“ (kako vole nazivati ovaj tajanstveni otok), ova tura, koja pokriva cijeli Madagaskar, zbog raznolikosti njegove flore i faune, zasigurno će ispuniti sva Vaša očekivanja, jer osim uživanja u fascinantnoj prirodi, moći ćete se odmarati i na prekrasnim madagaskarskim plažama.

Daleko putovanje za jedinstven doživljaj

Za putovanje na Madagaskar potrebno je jedno presjedanje tokom leta. Let (sa pripadajućim presjedanjem) ukupno traje 17 do 18 sati

ITINERER

1. dan
Zagreb – Antananarivo

Polazak iz zračne luke u Zagrebu. Let na relaciji Zagreb - Antananarivo, s pripadajućim presjedanjem.

2. dan
Antananarivo

Dolazak u Antananarivo. Transfer iz zračne luke u hotel i smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe i upoznavanje s Madagaskarom. Noćenje.

3. dan
Andasiba - Perineta

Doručak. Odjava iz hotela te polazak prema Andasibe i Perinetu uz usputna zaustavljanja i uživanje u ambijentu. Dolazak u Andasibe. Smještaj u hotel. Prvo je na rasporedu odlazak u razgled rezervata reptila Pereyras gdje će biti prilike za vidjeti razne reptile kao što su uzgojeni kameleoni. Zatim slijedi odlazak u razgled otoka Lemura. Dan završava odlaskom u večernjim satima u noćno razgledavanje rezervata Voimma. Povratak u hotel, večera i noćenje.

4. dan
Nacionalni park Andasiba Perinet Mantadia

Doručak. Odlazak u poludnevni razgled obližnjeg Nacionalnog parka Andasibe Perinet Mantadia: ova prekrasna prašuma poznata je po svojim pticama (Lovely Blue Coa, Sunbird-Asity) i lemurima (Indri, Sifaka i Brown lemur) kao i impresivnim gmazovima (Tree Boa i Parsonov kameleon). Imati će se prilike vidjeti i orhideje te ostali zapanjujući biljni svijet. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima i ostatak dana slobodan za osobne programe. Večera. Noćenje.

5. dan
Manambata

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak prema gradu Manambatu. Transfer brodom do specijalnog rezervata Ankanin'ny Nofy smještenog u prašumi i prirodno stanište mnogih životinja (lemuri, kameleoni, gmazovi, ptice...). Smještaj u hotel. Odlazak na noćno razgledavanje rezervata. Večera. Noćenje.

6. dan
Rezervat Palmarium

Doručak. Jutarnjii razgled specijalnog rezervata Palmarium smještenog u prašumi i prirodno stanište mnogih životinja (lemuri, kameleoni, gmazovi, ptice...). Povratak u hotel. U poslijepodnevnim satima odlazak na izlet u razgled malog autohtonog ribarskog sela gdje će biti prilike za vidjeti kako živi lokalno stanovništvo. Povratak u hotel i večer slobodna za osobne programe. Večera. Noćenje.

7. dan
Tamatava

Doručak. Odjava iz hotela te polazak brodom prema mjestu Tamatave. Dolazak i smještaj u hotel. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Mogućnost razgleda grada na rikši uz nadoplatu. Večera. Noćenje.

8. dan
Otok Sainte Marie

Doručak. Odjava iz hotela te transfer brodom na otok Sainte Marie. Dolazak i smještaj u hotel. Ostatak dana slobodan za osobne programe i uživanje u prekrasnim pješčanim plažama ovog predivnog otoka. Večera. Noćenje.

9. - 10. dan
Otok Sainte Marie

Slobodni dani za razgledavanje te uživanje u ljepotama ovog prekrasnog otoka. Otok Sainte Marie nudi konačan bijeg od civilizacije. Bujno tropsko okruženje čini to da cijeli otok podsijeća na tropski vrt, a brojne prelijepe plaže i uvale ukrašene kokosovim palmama čine ga najpoznatijim i najboljim ljetovalištem u Madagaskaru. Koraljni grebeni u moru čine ga savršenim za ronjenje. 2 noćenja na osnovi polupansiona.

11. dan
Otok Sainte Marie - Antananarivo

Doručak. Odjava iz hotela i transfer do zračne luke na otoku Sainte Marie. Slijedi let za Antananarivo. Dolazak u Antananarivo te transfer do hotela. Ostatak dana slobodan za osobne programe i opraštanje s Madagaskarom. Noćenje.

12. dan
Antananarivo - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela i transfer do zračne luke. Slijedi let na relaciji Antananarivo – Zagreb, s pripadajućim presjedanjem.

13. dan
Zagreb

Dolazak u Zagreb.

Madagaskar - Cijena aranžmana

od 2.918,57

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Svakodnevni polasci iz Zagreba
 • Trajanje putovanja: 13 dana i 10 noćenja
 • Usluga: noćenje s doručkom i polupansion
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - mogućnost prilagodbe programa putovanja željama klijenata - ulsuge predstavnika u destinaciji - popust na gotovinsko plaćanje

 
 
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
 • Zrakoplovni prijevoz na relaciji Sainte Marie – Antananarivo
 • Smještaj u hotelima 3/4* na osnovi noćenja s doručkom ili polupansiona
 • Smještaj u lodgevima na osnovi noćenja s uslugom polupansion
 • Povratni transferi od zračne luke do hotela u dolascima i od hotela do zračne luke u odlascima kod svih letova
 • Svi obilasci, izleti, ture i prijevoz prema programu s vodičem na engleskome jeziku na privatnoj osnovi (do dolaska na otok Sainte Marie)
 • Ulaznice za Nacionalne Parkove i Rezervate koji se posjećuju
 • Jamčevinu i troškove organizacije putovanja

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Trošak vize – Madagaskar 30€ (dobiva se po dolasku u zračnu luku)
 • Lokalna turistička taksa 10 EUR po osobi – plaća se po dolasku u zračnoj luci
 • Fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju i koji nisu spomenuti u programu
 • Usluge koje nisu navedene u programu
 • Napojnice vozaču i vodiču
 • Zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

Upit

Zainteresirani ste za putovanje Madagaskar? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 1 4684 906