badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Magični zov safarija

 

Postoji još uvijek zemlja gdje je zemlja prirodno crvena, a nebo svijetlo plavo, gdje su zalasci i izlasci sunca spektakl prirodnih boja, gdje se može susresti pleme Masai Mara, a životinje slobodno šeću u svom prirodnom okruženju.

Ta zemlja je Kenija, sinonim za neke od najspektakularnijih netaknutih prirodnih ljepota na Zemlji. 22 Nacionalna parka, 28 Rezervata prirode, 5 svetišta, 4 Nacionalna morska parka i 6 Morskih rezervata dovoljno govore o prirodnim bogatstvima ove zemlje. Životinje, šarm prapovijesti te netaknuta i pomalo divlja priroda ostavit će neizbrisiv trag u sjećanju i osjećaj pripadnosti ovom svijetu zvan Afrika kod svakoga posjetitelja.

Za kreiranje nezaboravnog doživljaja preporučujemo posjet safariju u trajanju od minimalno 6 noćenja. Smještaj je predviđen u vrhunskim bungalovima 5* smještenima u Nacionalnim parkovima i Rezervatima prirode uz uslugu punog pansiona.

Glavne međunarodne zračne luke su u Nairobiju i Mombasi, međutim za potrebe ovoga programa koristila bi se samo zračna luka u Nairobiju. Od Zagreba do Nairobija potrebno je jedno presjedanje koje je uobičajeno u Istanbulu, Frankfurtu ili Parizu  i let traje ukupno oko 12 sati uključujući i presjedanje. U Nairobi se stiže istoga dana u večernjim satima. Odmah po dolasku klijente dočekuju predstavnici našega lokalnoga agenta, organiziran je transfer do hotela i kasnije je kompletan boravak organiziram u njihovom aranžmanu.

 

ITINERER

1. dan
Zagreb – Nairobi

Let na relaciji Zagreb – Nairobi s pripadajućim presjedanjem. Dolazak u Nairobi u večernjim satima. Transfer do hotela i smještaj. Noćenje.

2. dan
Nairobi – Nacionalni rezervat Masai Mara

Doručak. Odjava iz hotela. Kratak razgled Nairobija i polazak prema Nacionalnom rezervatu Masai Mara. Po dolasku ručak te odlazak na kratki razgled Nacionalnog rezervata. Smještaj u lodgu. Večera. Noćenje.

3. dan
Nacionalni rezervat Masai Mara

Doručak. Odlazak na safari u ranim jutarnjim satima kako bi se vidjele životinje u njihovom prirodnom lovu na hranu. Povratak u lodge i ručak. Kratki odmor pa poslijepodne slijedi ponovni odlazak na safari do sumraka. Uz malo sreće vjerujemo kako će biti prilike za vidjeti tzv. „big five“ kombinaciju - lava, slona, nosoroga, bizona i leoparda. Biti će još prilike za vijdeti i druge manje poznate, ali nikako manje zanimljive životinje, kao što su hijena, čagalj, antilopa, imapala, gazela itd. Pov

4. dan
jezero Naivasha

Rani doručak. Odjava iz lodga i rani polazak prema jezeru Naivasha. Vožnja kroz dolinu Rift Valley, vulkan Dormat, dolazak i smještaj u lodge. Slijedi ručak u restoranu unutar jezera i odlazak u razgled ovog fascinantnog jezera slatke vode i vulkanskog porijekla smještenog na 1.800 metara nadmorske visine putem vožnje brodom kroz jezero. Biti će prilike za vidjeti i razne životinje kao što su brojni nilski konji, ali i nevjerojatnih 400 vrsta ptica. Upravo je jezero Naivasha jedno od najboljih l

5. dan
Nacionalni park Amboseli

Doručak. Odjava iz lodga i polazak prema Nacionalnom Parku Amboseli. Usputno zaustavljenje u Nairobiju te ručak u lokalnom restoranu. Nastavak puta preko Masai planinskog lanca te dolazak u Nacionalni Park Amboselli u kasno poslijepodne. Smještaj u lodge te odlazak na kratak safari. Večer slobodna za osobne programe. Večera. Noćenje.

6. dan
Nacionalni park Amboseli

Doručak. Rano ujutro polazak na safari i promatranje životinja u svojem prirodnom ciklusu. Biti će prilike za vidjeti slonove, žirafe, geparde, nilske konje, bizone, zebre, antilope i druge životinje u svojim jutarnjim potragama za hranom. Nacionalni Park Amboseli je smješten u podnožju vrha Kilimanjara i ukoliko to vremenski uvjeti dopuštaju moguće je i vidjeti snježni vrh sa životinjama ispod na ispaši što stvara spektakularan pogled. Povratak u lodge i ručak. Kratki odmor pa odlazak na poslij

7. dan
Nairobi – Zagreb

Rani doručak. Rani odlazak prema zračnoj luci u Nairobiju te let na relaciji Nairobi – Zagreb s pripadajućim presjedanjem.

8. dan
Zagreb

Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima.

Kenija - Cijena aranžmana

od 2.347,87

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Svakodnevni polsaci iz Zagreba
 • Trajanje putovanja: 8 dana / 6 noćenja
 • Usluga: puni pansion
Vrijednost više

- Svakodnevni polasci - Uključene zrakoplovne pristojbe - Mogućnost prilagodbe programa putovanja željama klijenata - Ulsuge predstavnika u destinaciji

 

Cijena aranžmana uključuje:
 • Zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb - Nairobi - Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • Zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
 • Smještaj kako slijedi: u hotelu 3* u Nairobiju u standard dvokrevetnoj sobi na osnovi 1 noćenja s doručkom; u lodgevima prema programu u standard dvokerevetnoj sobi na osnovi 5 punih pansiona
 • Transfere na relaciji zračna luka - hotel - zračna luka
 • Svi safariji, obilasci i ulaznice za lokacije koje se posjećuju prema programu s vodičem na engleskome jeziku
 • Usluge predstavnika u destinaciji
 • Jamčevinu i troškove organizacije putovanja
Cijena aranžmana ne uključuje:
 • Trošak vize - plaća se na licu mjesta
 • Fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju i koji nisu navedeni u programu
 • Usluge koje nisu navedene u programu
 • Zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

 Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, OIB 44590047047, ID KOD: HR-AB-01-081045102


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Kenija? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 1 4684 906