badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Safari u Tanzaniji

 

Netaknuta priroda, predivni Nacionalni parkovi i divlje životinje u prirodnom okruženju koje nesmetano hodaju dok prolazite samo nekoliko metara od njih. Ukoliko Vam ovo zvuči primamljivo, ovo putovanje je baš za Vas.

uronite u pravo safari iskustvo

Putovanje u Tanzaniju će sigurno biti jedno od onih koje ćete prepričavati prijateljima godinama kasnije. Ova prelijepa istočnoafrička država se proteže na skoro 100 tisuća četvornih kilometara. Savršen spoj netaknute prirode i bogatog životinjskog svijeta čine ovu zemlju jedinstvenom, te turistički jako primamljivom. Pored već svima poznatog safarija, Tanzanija također može ponuditi i prelijepe pješčane plaže, a njihova kuhinja je nešto što bi svako trebao probati. 

individulano putovanje u Tanzaniju

Za kreiranje nezaboravnog putovanja predložili smo safari u trajanju od 4 noćenja uz 2 noćenja u Arushi, malom gradiću, idealnoj polaznoj točki safarija. Smještaj je ponuđen u lodge-evima na osnovi punog pansiona. Tokom cijelog puta su Vam na raspolaganju stručni vodići koji će se pobrinuti da se doma vratite sa najboljim mogućim uspomenama. Prijevoz je predviđen u novim Land Cruiserima, a otvoreni krov je nešto što ćete rado iskoristiti pri traženju idealnog pogleda ka predivnoj prirodi i veličanstvenim divljim životinjama. 

Za potrebe ovog programa koristila bi se zračna luka Kilimanjaro, te je sa polaskom iz Zagreba potrebno minimalno jedno presjedanja. Ukupno trajanje leta sa presjedanjima je oko 17 sati, u zračnoj luci putnike dočekuje naš lokalni agent a prevoz i safari su organizirani od strane nasih vodiča.

ITINERER

1.DAN
Zagreb - Kilimanjaro

Let na relaciji Zagreb – Kilimanjaro s pripadajućim presjedanjem. Dolazak u Kilimanjarou večernjim satima. Transfer do hotela i smještaj. Noćenje.

2.DAN
Nacionalni Park Tarangire

Doručak. Odjava iz hotela, te odlazak na prema Nacionalnom parku Tarangire. Po dolasku slijedi ručak, te zatim razgled Nacionalnog parka Tarangire koji je poznat po velikom broju slonova, baobaba te afričkim pitonima. Večera. Noćenje.

3.DAN
Jezero Manyara

Doručak. Odlazak do Nacionalnog parka Manyara, koji je poznat po svojim predivnim panoramskim pogledima, slapovima i prelijepim potocima s čistom vodom. Ručak. Uz nadoplatu se može rezervirati i 2 sata hodanja parkom, pa tako pješice možete sa dobre udaljenosti gledati žirafe, bizone i druge životinje. Večera. Noćenje.

4.DAN
Nacionalni park Serengeti

Doručak. Polazak prema Nacionalnom parku Serengeti. Nakon vožnje od par sati slijedi ručak u Serengetiju. Cijelo poslijepodne ćete provesti u ovom predivnom Nacionalnom parku, poznatom po jako bogatom biljnom i životinjskom svijetu, a možete iskusiti i jedan od najpopularnijih doživljaja na safariju,migracija preko 1,5 milijuna biljojeda i njihovih pratitelja. Večera. Noćenje.

5.DAN
Serengeti - Ngorongoro

Doručak. Jutarnji razgled prirodnih ljepota i divljih životinja u Serengetiju a poslijepodne slijedi put ka Ngorongoru. Lodge u kojem je predviđeno spavanje udaljen je nekoliko stotina metara od ruba kratera i nudi zadivljujuć pogled na netaknutu visoku planinsku šumu te prelijepe planine Oldeani i Makarot. Večera. Noćenje.

6.DAN
Ngorongoro

Doručak.Slijedi put prema prelijepom, očuvanom Ngorongo krateru. Krater Ngorongoro je najveći netaknuti krater u svijetu. Procjenjuje se da u njemu živi preko 30.000 velikih sisavaca. Uz malo sreće na ovom mjestu ćete vidjeti nosoroge u njihovom prirodnom okruženju. U popodnevnim satima slijedi vožnja prema hotelu u Arushi. Noćenje

7.DAN
Kilimanjaro - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela te transfer do zračne luke Kilimanjaro. Slijedi let na relaciji Kilimanjaro - Zagreb sa odgovarajućim presjedanjima.

8.DAN
Zagreb

Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima.

Tanzanija - Cijena aranžmana

OD 2.427,50

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Svakodnevni polsaci iz Zagreba
 • Trajanje putovanja: 8 dana / 6 noćenja
 • Usluga: puni pansion
Vrijednost više

- Svakodnevni polasci - Uključene zrakoplovne pristojbe - Mogućnost prilagodbe programa putovanja željama klijenata - Ulsuge predstavnika u destinaciji

 
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb - Kilimanjaro - Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • Zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
 • Smještaj kako slijedi: u hotelu 3* u Arushi u standard dvokrevetnoj sobi na osnovi 2 noćenja s doručkom; u lodgevima prema programu u standard dvokerevetnoj sobi na osnovi 4 punih pansiona
 • Transfere na relaciji zračna luka - hotel - zračna luka
 • Svi safariji, obilasci i ulaznice za lokacije koje se posjećuju prema programu s vodičem na engleskome jeziku
 • Usluge predstavnika u destinaciji
 • Jamčevinu i troškove organizacije putovanja
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Trošak vize - plaća se na licu mjesta
 • Fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju i koji nisu navedeni u programu
 • Usluge koje nisu navedene u programu
 • Zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

 Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, OIB 44590047047, ID KOD: HR-AB-01-081045102


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Tanzanija? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 1 4684 906