badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Moderni megapolis i divlja priroda

 

Putovanje u Maleziju spaja najbolje od oba svijeta. Doživite sve čari velikog azijskog grada Kuala Lumpura i netaknutu prirodu i životinjski svijet Bornea.

Kuala Lumpur jedan je od najljepših azijskih gradova. Ovaj grad spaja nebodere i velike shopping centre s hramovima i džamijama. Možete se odmarati u jednom od velikih parkova, zaviriti u male lokalne restorane iz kojih se širi miris svježe spremljene hrane ili uživati u šumi nebodera i modernoj arhitekturi.
Borneo je nešto sasvim drugo. On nudi odmak od života velikog grada uranjajući putnika u netaknute džungle bogate životinjskim svijetom poput orangutana, slonova ili bijelih kornjača na idiličnim plažama. Odmorite se na plaži ili istražujte njegov najveći grad Kuching.

Iz Zagreba do Kuala Lumpura postoje cjelogodišnje avionske konekcije s najčešće jednim presjedanjem u Dohi. Do Bornea svakodnevno postoji avionska konekcija Kuala Lumpur – Kuching. U destinaciji su predviđeni transferi od zračne luke do hotela i nazad u Kuala Lumpuru i na Borneu.
Smještaj je predviđen u kvalitetnim hotelima 3* i 4* na osnovi noćenja s doručkom.

ITINERER

1. dan
Zagreb - Kuala Lumpur

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb – Doha – Kuala Lumpur.

2. dan
Kuala Lumpur

Dolazak u Kuala Lumpur. Po dolasku posjet Putrajaya, administrativnom centru Malezije, izgrađenom 25 km od Kuala Lumpura 1990. Monumentalne građevine koko jezera Putrajaya pokazuju impresivnu kombinaciju moderne i tradicionalne arhitekture. Nakon posjeta odlazak do hotela u Kuala Lumpuru. Noćenje.

3. dan
Kuala Lumpur

Doručak. Odlazak na poludnevni razgled starog grada Kuala Lumpura. Također pposjet Petronas tornjevima, kineskoj četvrti Masjid Jamek i staroj kraljevskoj palači kao i Tean Hou hramu, nacionalnom spomeniku, džamiji, trgu Neovisnosti i zgradi željeznice. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

4. dan
Kuala Lumpur - Kuching

Doručak. Odjava iz hotela i transfer do zračne luke. Let prema Kuchingu. Dolazak na Borneo te transfer do hotela. Ostatak dana slobodan za osobne aktivnosti. Noćenje. Preporučujemo: šetnju obalom uz mnoštvo malih dućana i lokalnih obrta.

5. dan
Kuching

Doručak. Odlazak u posjet starom glavnom gradu Sarawaka – Kuchingu. Razgled uključuje kinesku četvrt, kip mačke (kuching – mačka na malajskom), kineski hram Tua Pek Kong, muzej mačaka i Sarawak muzej. Prolazi se pokraj državne džamije i Astane, bivšem sjedištu Bijelih Rajahsa, dinastije obitelji Brooke. Razgled starog Kuchinga, centralne tržnice i zgrada iz razdoblja Rajahsa. Ostatak dana slobodan. Noćenje.

6. dan
Kuching

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet na mali poluotok Bako udaljen 1,5 sati vožnje brodom od Kuchinga. Ovaj poluotok dom je neobičnih vrsta majmuna, divljih veprova i letećih vjeverica kao i raznih vrsta guštera i ptica. Tokom izleta možete vidjeti drva mangrove, smokve. Lunch paket je uključen u cijenu. Povratak u Kuching. Noćenje.

7. dan
Kuching - Damai

Doručak. Odjava iz hotela i transfer do plaže Damai. Dolazak u hotel i smještaj. Osatatak dana slobodan. Noćenje.

8. - 10. dan
Damai

Slobodni dani za uživanje na plaži i istraživanje okolice. 3 noćenja s doručkom.

11. dan
Kuching - Kuala Lumpur - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela te slobodno vrijeme do transfera za zračnu luku Kuching. Let na relaciji Kuching – Kuala Lumpur – Doha – Zagreb.

12. dan
Zagreb

Dolazak u Zagreb.

Malezija - Cijena aranžmana

od 1.538,26 / 11.590,02 kn

po osobi

 • najmanji broj putnika: 2
 • svakodnevni polasci iz Zagreba
 • trajanje putovanja: 12 dana/ 9 noćenja
 • usluga: noćenje s doručkom
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - fleksibilan termin putovanja - mogućnost prilagodbe programa željama klijenta - usluge predstavnika u destinaciji - popust na gotovinsko plaćanje

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: 
 • zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb - Kuala Lumpur - Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • zrakoplovni prijevoz na relaciji Kuala Lumpur - Kuching - Kuala Lumpur
 • zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
 • smještaj u hotelu 3* ili 4* u Kuala Lumpuru u dvokrevetnoj sobi na osnovi 2 noćenja s doručkom, hotelu 3* ili 4* u Kuchingu u standard dvokrevetnoj sobi na osnovi 3 noćenja s doručkom i u hotelu 3* ili 4* na Damai plaži u standard dvokrevetnoj sobi na osnovi 4 noćenja s doručkom
 • izlet u Putrajayu, razgled Kuala Lumpura,  razgled Kuchinga, izlet na poluotok Bako s vodičima na engleskom jeziku
 • povratne transfere od zračnih luka do hotela kod svih letova i u svim destinacijama
 • usluge predstavnika u destinaciji 
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • fakultativne izlete i ulaznice za  objekte koji se posjećuju
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • zdrastveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, OIB 44590047047, ID KOD: HR-AB-01-081045102


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Malezija? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 1 4684 906