badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Zemlja vatre i leda

 

Uronite u zemlju gejzira, vulkana i vila. Prepustite se istraživanju netaknute prirode te jedinstvenih doživljaja u ovoj neponovljivoj destinaciji.

otputujmo na island

Izlaskom iz zračne luke zakoračit ćete u svijet vila i vilenjaka, najvećih ledenjaka i najaktivnijih vulkana u Europi. Priroda Islanda na razmeši Europe i Sjeverne Amerike je nadasve zapanjujuća. Duž obala prostiru se plaže crnog vulkanskog pijeska sa slikovito rasutim ledenim gromadama te brojni vodopadi, oko 3000 gejzira; dok će vas kontrast vatrene lave i gigantskih ledenjaka rijetke ostavljaju ravnodušnima. 

U itinerer smo uvrstili neke od najpopularnijih izleta. Poznata Plava laguna nezaobilazno je mjesto za sve posjetitelje Islanda. Doživite jedinstveno iskustvo kupanja u geotermalnoj vodi neobične plave boje i visoke temperature, dok je vanjska temperatura nezamisliva za uopće skidanje jakne. Zatim ćete posjetiti i Nacionalni park Bingvellir, vjerojatno najvažniju lokaciju na Islandu u smislu povijesti, kulture i geologije, gdje se nalazi i gejzir Strokkur, koji svakih 4 do 8 minuta eksplozijama izbacuje vodu i do 20 metara u zrak. Nećete propustiti ni bajkovite slapove Seljalandsfoss i Skógafoss, kao i vulkanske plaže. 

kreiraj putovanje na island

Putovanje preporučamo tijekom ljetnih mjeseci, kada se prosječne temperature kreću oko 10°C te ne padaju ispod 0°. Letovi su s polaskom iz Zagreba i do dolaska u destinaciju potrebno je po jedno presjedanje po smjeru. Letovi u prosjeku traju 8 sati sa presjedanjem. Smještaj u destinaciji je ponuđen u dobrim hotelima 3/4* na osnovi noćenja s doručkom. Privatni transferi od aerodroma do hotela nisu uključeni u cijenu, s obzirom na to da su dosta skupi, već preporučamo korištenje javnog prijevoza. Zračna luka je jako dobro povezana autobusom s gradom.

 

 

ITINERER

1. dan
ZAGREB - ISLAND

Polazak iz zračne luke u Zagrebu. Let na relaciji Zagreb – Reykjavik sa pripadajućim presjedanjem. Po dolasku u Reykjavik slijedi odlazak do hotela u vlastitom aranžmanu i smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe i upoznavanje s Islandom. Noćenje.

2. dan
ISLAND

Doručak. Odlazak na najveću atrakciju Islanda, Plavu lagunu ili Blue Lagoon. Plava laguna je područje s geotermalnom vodom neobične plave boje i visoke temperature 37-38 °C. Ovdje će biti prilike za kupanje i opuštanje u tim geotermalnim vodama koje su hranjive i dobro utječu na kožu i ten. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima i ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

3. dan
ISLAND

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet Golden Circle Classic. Izlet započinje posjetom Nacionalnog parka Bingvellir, vjerojatno najvažnije lokacije na Islandu u smislu povijesti, kulture i geologije. Turneja se nastavlja vožnjom prekrasnim krajolicima prema dvjema najvećim prirodnim atrakcijama Islanda, vodopadu Gullfoss i termalnim vodama Geysir. Ovo područje je impresivan kolaž prirodnih bazena od blata, parnih otvora u zemlji i šarenih algi. Ovdje se također nalazi i jedna od svjetskih najpoznatijih fontana gejzira, gejzir Strokkur koji svakih 4 do 8 minuta eksplozijama izbacuje super grijanu vodu i do 20 metara u zrak. Povratak u hotel u kasnim poslijepodnevnim satima i večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

4. dan
ISLAND

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet u područje južnog Islanda. Na ovom izletu istražiti će se ljepote južnog dijela zemlje kao što su legendarni vodopadi Seljalandsfoss i Skógafoss, rt Dyrhólaey i vulkanska plaža Reynisfjara da spomenemo samo nekoliko. Povratak u hotel u kasnim poslijepodnevnim satima i večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

5. dan
ISLAND

Doručak. Slobodan dan za osobne programe. Noćenje.

6. dan
ISLAND - ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak do zračne luke u vlastitom aranžmanu. Slijedi let za Zagreb s pripadajućim presjedanjem. Predviđeni dolazak u Zagreb u popodnevnim satima.

Island - Cijena aranžmana

od 1.600,00

po osobi

 • najmanji broj putnika: 2
 • svakodnevni polasci iz Zagreba
 • trajanje putovanja 6 dana / 5 noćenja
 • usluga: noćenje s doručkom
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - termin putovanja i program boravka prilagodljivi željama putnika - uključeni izleti prema programu, sa vodičem na engleskom jeziku - popust na gotovinsko plaćanje

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • zrakoplovni prijevoz na relacijama Zagreb - Reykjavik - Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • zrakoplovne pristojbe
 • smještaj u hotelu 3/4* u dvokrevetnoj sobi na osnovi 5 noćenja s doručkom
 • cjelodnevni Blue Lagoon izlet na grupnoj osnovi uz vodiča na engleskom jeziku
 • cjelodnevni Golden Circle Cassic izlet na grupnoj osnovi uz vodiča na engleskom jeziku
 • cjelodnevni izlet Jug Islanda i vodpadi na grupnoj osnovi uz vodiča na engleskom jeziku
 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom izleta i razgleda
 • predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja
CIJENA NE UKLJUČUJE:
 • prijevoz od zračne luke do hotela i natrag (preporučujemo javim prijevozom autobusom)
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, ID KOD: HR-AB-01-081045102, OIB 44590047047


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Island? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 1 4684 906

sij velj ožu tra svi lip srp kol ruj lis stu pro
borealis
borealis
rainy
warm
warm
rainy
borealis
borealis
 • warm

  Najtoplije Vrijeme

 • rainy

  Kišovito Vrijeme

 • seatemp

  Toplo More

 • borealis

  Polarna Svjetlost

 • best time to travel

  Najbolje/Idealno Vrijeme

 • good time to travel

  Dobro Vrijeme

 • not recommended to travel

  Nije Preporučljivo

 • do not travel

  Ne Putovati