badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Zemlja gdje je whiskey pronašao svoj dom

 

Smještena na sjeveru Velike Britanije, Škotska je zemlja koja će vas osvojiti na prvi pogled. 

Idealna je za kombinaciju aktivnog i gradskog odmora te dolazi kao pravo osvježenje za ljetne vrućine. Živahni i kozmopolitski gradovi u spoju s divljom prirodom sjevera uz miris whiskeya u zraku zadovoljit će i najistančanije želje putnika.

Edinburgh će vas očarati povijesnom arhitekturom koja se stapa s užurbanim gradskim životom. Uživat ćete u Edinburgh dvorcu ili u poznatom Fringe festivalu ulične umjetnosti. Viktorijanska arhitektura Galsgowa, najvećeg škotskog grada ostavlja bez daha. No, u ovom gradu naći ćete još mnogo toga od poznatog brodogradilišta, sveučilišta, nogometnog rivalstva između Celtica i Rangersa pa sve do bisera moderne arhitekture. Inverness, glavni grad škotski gorštaka, očarat će vas prirodom koja ga okružuje. Uronjen je u Great Glen gdje se rijeka Ness ulijeva u Moray Firth. 

Ukoliko želite posjetiti Škotsku nudimo vam odličnu turu u trajanju od 8 dana i 7 noćenja. Letovi su s polaskom iz Zagreba i do dolaska u destinaciju potrebno je po jedno presjedanje u oba smjera (najčešće Amsterdam). Program predviđa dolazak u Edinburgh te povratak iz Glasgowa, no program putovanja prilagodljiv je željama putnika. 

Smještaj u destinaciji je predviđen u kvalitetnim hotelima 3* i 4* koji se nalaze na dobrim lokacijama u centrima gradova te u blizini željezničkih postaja. Prijevoz između gradova organiziran je vlakom, a kao zanimljivo ističemo izlet na Isle of Skye koji obuhvaća najljepše dvorce i prirodu sjevera Škotske.

ITINERER

1. dan
Zagreb - Edinburgh

Polazak iz zračne luke u Zagrebu. Let na relaciji Zagreb – Edinburgh s pripadajućim presjedanjem. Po dolasku u Edinburgh transfer iz zračne luke u hotel i smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

2. - 3. dan
Edinburgh

Slobodni dani za osobne programe i razgledavanje grada. 2 noćenja s doručkom. Preporučujemo: u kolovozu svakako nemojte propustiti poznati Fringe festival ulične umjetnosti

4. dan
Edinburgh - Inverness

Doručak. Odjava iz hotela i sloborno prijepodne. Odlazak do željezničke stanice u vlastitom aranžmanu. Prijevoz vlakom na relaciji Edinburgh - Inverness. Po dolasku u Inverness odlazak do hotela u vlastitom aranžmanu. Smještaj u hotel i slobodno vrijeme. Noćenje.

5. dan
Inverness

Doručak. Odlazak na jednodnevnu turu. Polazak iz Invrenessa prema Loch Nessu, vožnja uz jezero. Zaustavljanje u selu Invermoriston. Nastavak putovanja prema Glen Moristonu i pokraj planinskog masiva Pet sestara sa zaustavljanjem ispred dvorca Eilean Donan. Nastavak putovanja prema Isle of Skye, Zaustavljanje u Broadfordu, drugom najvećem naselju otoka. Nakon pauze za ručak nastavak ture uz obalnu otočku cestu s prekrasnim krajolikom. Zaustavljanje pokraj jezera Loch Slappin jednog od najljepših i najfotografiranijih jezera. Šetnjom uzbrdo dolazak do sela Egol te uživajte u prekrasnom pogledu s vrha brda. Pri povratku prolazak po kraj otoka Eilean Ban te prolazak kroz selo Achnasheen te dolazak u Inverness u večernjim satima. Noćenje.

6. dan
Inverness - Glasgow

Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak do željezničke stanice u vlastitom aranžmanu. Prijevoz vlakom na relaciji Inverness - Glasgow. Po dolasku u Glasgow odlazak do hotela u vlastitom aranžmanu. Smještaj u hotel i slobodno vrijeme. Noćenje.

7. dan
Glasgow

Doručak. Slobodan dan za osobne programe i razgledavanje grada. Noćenje.

8. dan
Glasgow-Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke. Let na relaciji Glasgow - Zagreb s pripadajućim presjedanjem. Dolazak u Zagreb u popodnevnim satima.

Škotska - Cijena aranžmana

od 7.990,00 kn

po osobi

 • najmanji broj putnika: 2
 • svakodnevni polasci iz Zagreba
 • trajanje putovanja 8 dana / 7 noćenja
 • usluga: noćenje s doručkom
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - termin putovanja i program boravka prilagodljivi željama putnika - posjet glavnom gradu highlandsa - Invernessu - popust na gotovinsko plaćanje

cijena aranžmana uključuje:
 • zrakoplovni prijevoz na relacijama Zagreb - Edinburgh i Glasgow - Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • zrakoplovne pristojbe
 • smještaj u hotelima 3* i 4* u dvokrevetnoj sobi na osnovi 7 noćenja s doručkom kako slijedi: Edinburgh 3 noćenja, Inverness 2 noćenja i Glasgow 2 noćenja
 • prijevoz vlakom na relaciji Edinburgh - Inverness i Inverness - Glasgow
 • transferi od zračne luke do hotela i nazad u Edinburghu i Glasgowu
 • jednodnevni izlet Isle of Skye iz Invernessa
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja
cijena ne uključuje:
 • fakultativne izlete i ulaznie za objekte koji se posjećuju
 • prijevoz od željezničkih postaja do hotela i nazad u Edinburghu, Glasgowu i Invernessu
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja te osiguranje prtljage

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, ID KOD: HR-AB-01-081045102, OIB 44590047047


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Škotska? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 91 609 7002