badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Costa del Sol

Medeni mjesec na Sunčanoj obali

 

Želite li provesti medeni mjesec na predvnim plažama u destinaciji koja je zbog svojih preko 300 sunčanih dana godišnje nazvana sunčanom obalom ili Costa de Sol? Želite li provesti medeni mjesec u malim turističkim mjestašcima tipičnog mediterant

Onda je sunčana obala ili Costa del Sol mjesto za vas. Ovo je španjolsko ljetovalište na jugu zemlje tako prozvano zbog svojih preko 300 sunčanih dana godišnje i prosječne godišnje temperature od 22 stupnja celzijusa. Danas je to turistička regija s besprijekornom infrastrukturom, mnoštvom hotela i uslugom na visokom nivou međutim ne tako davno to je bila ribarska regija i većina današnjih turističkih mjesta bila su ribarska mjesta što se i danas da osjetiti te daje kompletnoj regiji poseban štih i šarm.

Za ugodan boravak predlažemo 7 dana i 6 noćenja. Letovi su s polaskom iz Zagreba i do dolaska u destinaciju potrebno je po jedno presjedanje po smjeru. Ima mnoštvo malih turističkih mjestašca koja se prostiru po cijeloj obali istočno i zapadno od Malage i u kojima ima zaista veliki broj hotela svih kategorija, od 2* do 5*. Mi preporučujemo hotel 4* u neposrednoj blizini plaže uz uslugu doručka. Moguća je uglavnom i doplata za polupansion iako preporučujemo večeranje u malim i šarmantnim tipično mediteranskim konobama i tavernama. Također preporučujemo odlazak i na nekoliko fakultativnih izleta pomoću kojih se može bolje upoznati cijela regija i nezin šarm.

ITINERER

1. DAN
Zagreb - Malaga

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb - Malaga uz pripadajuće presjedanje. Dolazak u Malagu u poslijepodnevnim satima i odmah transfer do lokacije na plaži prekrasne Costa del Sol. Večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

2.-6. DAN
Costa del Sol

Slobodni dani za osobne programe i uživanje u suncu, plažama i šarmu Coste del Sol i Andaluzije. 5 noćenja uz uslugu doručka. Fakultativno: mogućnost odlaska uz doplatu na neki od mnogobrojnih fakultativnih izleta ili drugih sadržaja pomoću kojih je moguće bolje upoznati ovu šarmantnu destinaciju.

7. DAN
Malaga - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela i transfer u zračnu luku u Malagu. Slijedi let za Zagreb uz pripadajuće presjedanje. Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

Costa del Sol - Cijena aranžmana

od 4.990,00 kn

po osobi

 • najmanji broj putnika: 2
 • trajanje 7 dana/ 6 noćenja
 • usluga: noćenje s doručkom
 • svakodnevni polasci
Vrijednost više

- bez skrivenih troškova - zrakoplovne pristojbe uključene - usluge predstavnika u destinaciji - popust na gotovinsko plaćanje

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb - Malaga - Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • zrakoplovne pristojbe
 • smještaj u hotelu 4* u standard dvokrevetnoj sobi na osnovi 6 noćenja s doručkom
 • transfere od zračne luke do hotela i natrag
 • usluge predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
 • troškove osobne prirode
 • fakultativne izlete
 • usluge koje nisu navedene u programu
Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10000 Zagreb,
OIB 44590047047, HR-AB-01-081045102

Upit

Zainteresirani ste za putovanje Costa del Sol? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 91 609 7002