badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Tura po smaragdnom otoku

 

Irska je zemlja poznatog piva, plesa i glazbe, a Irce se smatra jednim od najsrdačnijih naroda u Europi.

Otok oceanske klime i zelenih pašnjaka, popularno zvan Smaragdni otok, privlači mnoge svojom gostoljubivošću. Posjetite zemlju koja je bila inspiracija brojnim piscima i pjesnicima te zapanjujuće pejzaže koji su bili podloga za snimanje mnogih filmova poput Harry Pottera i Star Warsa. Vožnjom pokrajinom Burren doživite impresivnu prirodu te hridi Cliffs of Moher koje su pod zaštitom UNESCO-a, zatim nacionalni park Killarney i , naravno, glavni grad Dublin. U Dublinu ne propustite posjet pivovari Guinness, gdje ćete se upoznati s procesom proizvodnje piva, a u baru na sedmom katu možete uživati kako u pivu tako i u spektakularnom pogledu na grad. Svakako vrijedi otići u neke od brojnih pubova, muzeja u kojima su ulazi uglavnom besplatni te najveći europski park Phoenix.

Naš prijedlog putovanja je tura sa najmom automobila te samostalnim obilaskom najpoznatijih znamenitosti. Kod leta iz Zagreba za Dublin uobičajeno je po jedno presjedanje po smjeru te je smještaj predviđen u hotelima 3/4* na osnovi noćenja s doručkom.

 

ITINERER

1. dan
Zagreb - Dublin

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb – Dublin sa presjedanjem u jednom od europskih gradova. Dolazak u Dublin u večernjim satima. Transfer iz zračne luke u hotel i smještaj. Noćenje.

2. dan
Dublin

Doručak. Slobodan dan za osobne programe i razgledavanje Dublina: Trinity College, Katedrala sv. Patricka, Guinness Storehous, Temple Bar i dr. Noćenje.

3. dan
Kilkenny - Cashel

Doručak. Odjava iz hotela, podizanje automobila te odlazak do Kilkennya. U Kilkennyu ručak, razgledavanje dvorca Kilkeny i grada. Odlazak do Rock of Cashel. Razgledavanje dvorca. Nastavak putovanja do Cashela i smještaj u hotel. Noćenje.

4. dan
NP Killarney

Doručak. Odjava iz hotela te razgledavanje Cahir Castle i Swiss cotage. Nastavak puta do Killarneya. Ukoliko to vrijeme dopusti usputni odlazak do Blarney Castle ili prolazak kroz Cork. Dolazak u Killarney Nacionalni Park i obilazak Ross Castle i Muckross House. Odlazak do hotela u Killarney i noćenje.

5. dan
Ring of Kerry - Limerick

Doručak. Odjava iz hotela te vožnja 179 km dugom panoramskom cestom Ring of Kerry ili panoramska vožnja poluotokom Dingle. Dolazak u mjesto Limerick te smještaj u hotel. Noćenje.

6. dan
Cliffs of Moher - The Burren

Doručak. Odjava iz hotela i vožnja od Newcastle West do Bunratty Castle & Folk Park. Razgledavanje dvorca. Nastavak puta do Cliffs of Moher. Odlazak do Poulnabrone dolmen (grobnica 2500 g.pr.K.) i do The Burren - vapnenačke visoravni. Nastavak puta prema mjestu Ennis i smještaj u hotel. Noćenje.

7. dan
Dublin

Doručak. Odjava iz hotela, te vožnja prema Dublinu autoputom M6. Dolazak, smještaj u hotel te slobodno vrijeme za završni razgled Dublina i opraštanje s Irskom. Noćenje.

8. dan
Dublin - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela te odlazak do zračne luke. Predaja automobila u zračnoj luci. Let na relaciji Dublin – Zagreb sa pripadajućim presjedanjem. Predviđeni dolazak u Zagreb u popodnevnim satima.

Irska - Cijena aranžmana

od 6.590,00 kn

po osobi

 • najmanji broj putnika: 2
 • svakodnevni polasci iz Zagreba
 • trajanje putovanja 8 dana / 7 noćenja
 • usluga: noćenje s doručkom
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - termin putovanja i program boravka prilagodljivi željama putnika - uključeni izleti prema programu, sa vodičem na engleskom jeziku - popust na gotovinsko plaćanje

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • zrakoplovni prijevoz na relacijama Zagreb - Dublin - Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • zrakoplovne pristojbe
 • smještaj u hotelima 3/4* u dvokrevetnoj sobi na osnovi 7 noćenja s doručkom
 • transfer od zračne luke u Dublinu do hotela u dolasku
 • najam automobila Ford Focus ili sličnog u trajanju od 5 dana (prilikom preuzimanja automobila potrebno je imati međunarodnu vozačku dozvolu i kreditnu karticu radi ostavljanja depozita od oko 1.200 EUR – depozit se poništava nakon što se automobil vrati u preuzetom stanju bez ikakvih šteta)
 • osiguranje za najam automobila
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja
CIJENA NE UKLJUČUJE:
 • fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju
 • gorivo tijekom najma i korištenja automobila
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, ID KOD: HR-AB-01-081045102, OIB 44590047047


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Irska ? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 91 609 7002