badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Indijski zlatni trokut

 

Koliko god da ste toga čuli ili pročitali, iskustvo putovanja u Indiju ne može se u potpunosti prenijeti: mora se doživjeti osobno i uživati u jedinstvenom šarmu ove zemlje sa svim svojim osjetilima.

U ovoj zemlji ništa nije nikada točno onako kako ste očekivali; možete očekivati samo neočekivano, koja vas prati na svakom koraku i u svakom iskustvu. Krajolici bez kraja, fascinantna kultura i drevne tradicije: Indija je sve ovo i mnogo više, mjesto za uživanje u putovanju života. Od obala Gangesa, svete rijeke par excellence, preko vrhova Himalaje, simbola vječne ljubavi Taj Mahala do prekrasnih plaža Goa, nemoguće je odoljeti indijskom šarmu.

Za temeljitu posjetu drugoj najmnogoljudnijoj zemlji na svijetu trebali bi mjeseci, a mi Vam predlažemo putovanje u trajanju od 10 dana i 7 noćenja pomoću kojeg je moguće doživjeti esencijalno najatraktivniji predio Indije, odnosno indijski zlatni trokut. Letovi s polaskom iz Zagreba do Delhija uvjetuju jedno presjedanje po smjeru, a mnoge aviokompanije lete za Indiju tako da su mnogobrojne i lokacije u kojima se presjeda. Najčešće su Frankfurt, Beč, Doha i Istanbul. Ukupno trajanje letova po smjeru je od oko 12 sati.

Što se tiče usluga u destinaciji posjećuju se destinacije tzv. indijskog zlatnog trokuta, odnosno Delhija, Agre i Jaipura uz Pushkar i Shekawati. Razgledi su organizirani u obliku privatne ture s vodičem na engleskom jeziku i smještajem u za standard Indije dobrim hotelima 3* i 4*.

ITINERER

1. DAN
Zagreb - Delhi

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb – Delhi uz pripadajuće presjedanje.

2. DAN
Delhi

Dolazak u Delhi u jutarnjim satima po lokalnom vremenu. Odmah transfer do hotela, smještaj i dnevni odmor. U poslijepodnevnim satima odlazak na poludnevni razgled grada: vožnja rickshawama po uličicama starog Delhija, šetnja kroz glavnu svečanu ulicu Starog Delhija Kinari Bazaar, pojseta bazaru začina Khari Baoli gdje će se saznati sve o začinima – ovdje se rižom, suhim voćem, orasima i saffrom trguje više od 150 godina, vožnja kroz veličanstvene vladine zgrade iz doba britanske kolonije dizajnirane od strane Lutyensa uključujući i Vrata Indije i predsjedničku palaču Rashtrapati Bhavan i na kraju obilazak najvišeg, 72 metra visokog minareta, Qutub Minar te grobnice kralja Humayuna. Povratak u hotel. Večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

3. DAN
Agra - Taj Mahal

Doručak. Odjava iz hotela i trosatna vožnja do mjesta Agra. Smještaj u hotel. Poslijepodne odlazak u posjet Taj Mahalu, simbolu ljubavi koji stoji na obali rijeke Yamuna, a koji je sagrađen u 17 st. Kasnije slijedi posjet utvrdi Agra. Ta utvrda oblika polumjeseca zatvorena je 20 metara visokim i 2.4 km dugim zidinama, a njezine značajke uključuju Jahangiri Mahal, Khas Mahal i Diwan-i-Khas. Povratak u hotel i večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

4. DAN
Jaipur

Doručak. Odjava iz hotela te odlazak u pravcu Jaipura putem Fatehpur Sikri. Izgrađen između 1569. i 1585. od velikog cara Mughal Akbar, to je remek-djelo od pijeska i kamena koje suptilno mijenja nijanse ružičaste i crvene boje, a kako dan napreduje i svjetla blijede. Fatehpur Sikri je izvorno bio namijenjen da bude zajednički grad s Agrom. Danas je ostao kao svjedočanstvo Mughalove raskoši. Slijedi nastavak puta za Jaipur te smještaj u hotel po dolasku. Ostatak dana slobodan za vlastite programe i istraživanje lokalnih bazara roza grada. Noćenje.

5. DAN
Jaipur - tvrđava Amber

Doručak. Nakon doručka slijedi odlazak do tvrđave Amber do koje se dolazi slonovima (ovisno o raspoloživosti). Amber je klasična radžastanska palača čija se ljepota skriva unutar njenih zidova s naslikanim minijaturama, dekoracijama od bjelokosti i zrcalima. Poslijepodne nastavljamo razgledom Jaipura i maharadžine gradske palače, bivše kraljevske rezidencije koja je danas dijelom pretvorena u muzej. Nakon palače posjetit ćemo izvana i Hawa Mahal ili kako je još nazivaju, palačom vjetrova. Razgled završava posjetom Jantar Mantar, najvećoj kameno-mramornoj zvjezdarnici na svijetu te obilaskom bazara. Povratak u hotel u Jaipur i večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

6. DAN
Pushkar

Doručak. Odjava iz hotela i vožnja do Pushkara. Dolazak i smještaj u hotel. Smješten na obalama jezera Pushkar, to je jedan od najstarijih gradova u Indiji. I ujedno jedno od pet najsvetijih mjesta za Hinduse. Pushkar danas privlači turiste sa svojom ljepotom i više od 400 hramova. To je također i mjesto godišnjeg Pushkar Camel sajma koji privlači veliku gomilu turista ne samo iz različitih dijelova Indije, već i iz inozemstva. Slijedi razgled hrama Lorda Brahma. To je jedini hram te vrste posvećen Gospodinu Brahmi. Prema hindu mitologiji, Gospodin Braham je stvoritelj svemira. Izgrađen u bijelom mramoru, ovaj sjajan hram je poznat zbog statue četiri glave Gospodina Brahme. Na kraju razgleda posjet Pushkar jezeru – to je jedno od najvažnijih svetih mjesta za Hinduse i jedna od najpoznatijih turističkih atrakcija u gradu. 52 lijepa gata okružuju ovo slikovito i sveto jezero. Povratak u hotel. Noćenje.

7. DAN
Shekawati

Doručak. Odjava iz hotela te vožnja do regije Shekawati u unutrašnjost pustinje Rajasthan Royal. Dolazak i smještaj u hotel. Ova regija Shekhawati poznata je po mnogim uređenim havelisima, vilama koje pokazuju duge godine umjetnosti i arhitekture Rajasthana. Ovdje ćete osjetiti iskustvo kraljevskog boravka u hotelima punim baštine. Uživajte u posjetu Chokhani Haveli, Goenka Haveli, Ladia Haveli i Saraf Haveli. Biti će prilike također za posjetiti mnoge antičke murale koji prikazuju sažetost Shekhawati regije. Povratak u hotel. Noćenje.

8. DAN
Delhi

Doručak. Odjava iz hotela te vožnja u pravcu Delhija. Dolazak u Delhi i smještaj u hotel. Ostatak dana slobodan za osobne programe i opraštanje s Indijom. Noćenje.

9. DAN
Delhi - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela i transfer do zračne luke u Delhiju. Slijedi let za Zagreb s pripadajućim presjedanjem.

10. DAN
Zagreb

Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima.

Indija - Cijena aranžmana

od 10.290,00 kn / 1.365,72 €

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Svakodnevni polasci iz Zagreba
 • Trajanje putovanja: 10 dana / 7 noćenja
 • Usluga: noćenje doručak 
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - termin putovanja i program boravka prilagodljivi željama klijenata - vođena tura na engleskom jeziku na privatnoj osnovi - popust na gotovinsko plaćanje

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Interkontinetalni zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb - Delhi - Zagreb uz pripadajuća presjedanja
 • Zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
 • Smještaj u hotelima 3* i 4* u dvokrevetnoj sobi na osnovi 7 noćenja s doručkom kako slijedi: Delhi 2 noćenja, Agra 1 noćenje, Jaipur 2 noćenja, Pushkar 1 noćenje, Shekhawati 1 noćenje
 • Povratni transferi od zračne luke do hotela u dolascima i od hotela do zračne luke u odlascima kod svih letova
 • Svi obilasci, izleti i ture prema programu u privatnom aranžmanu s vodičem na engleskom jeziku
 • Svi vanpansionski obroci prema programu
 • Usluge predstavnika na engleskom jeziku destinaciji
 • Jamčevinu i troškove organizacije putovanja
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Trošak vize za Indiju - 370 kuna po osobi, mogućnost posredovanja
 • Ulaznice za objekte koji se posjećuju
 • Napojnice za vozače i vodiče
 • Usluge koje nisu navedene u programu
 • Troškove osobne prirode
 • Zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, ID KOD: HR-AB-01-081045102, OIB 445900


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Indija? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 91 609 7002