badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Carska kineska tura

 

Iako atraktivne lokacije u najmnogoljudnijoj zemlji na svijetu nemaju kraja i za upoznavanje zemlje bi trebali mjeseci preporučujemo atraktivnu turu u trajanju od 7 noćenja uz mogućnost posjete i upoznavanja s glavnim lokacijama.

Pekingu kao glavnome gradu i glavnome centru Kine, Xi'anu kao spiritualnom i kulturološkom središtu Kine i Shanghaiu kao centru gospodarstva u Kini i modernom gradu budućnosti.

Treća površinski najveća i najmnogoljudnija zemlja na svijetu Kina je i zemlja kontradikcije: tek nekoliko desetljeća otvorena prema modernom načinu života i običajima zapada u isto vrijeme Kina je i dalje dom drevne i bezvremenske civilizacije. Njezini gradovi, gužve i kaotične metropole se suprostavljaju seoskim krajolicima i prirodnim ljepotama stvarajući miks koji svakog posjetitelja ostavlja bez daha.

Letom iz Zagreba do dolaska u Peking potrebno je jedno presjedanje, a ukupno trajanje leta je od oko 13 sati. Povratak je predvidjen iz Shanghaia uz slično trajanje leta i također jedno presjedanje. Dosta aviokompanija ima konekciju s Pekingom pa je i dosta lokacija na kojima se može presjedati. Najčešće su Istanbul, Moskva, Beč, Doha ili Frankfurt. Boravak u Kini je organiziran u obliku vođene ture s vodičem na engleskome jeziku u manjim grupicama, do maksimalno 8 osoba. Prijevoz je organiziran vlakom na relaciji Peking - Xi'an i letom od Xi-ana do Shanghaia, a smještaj je osiguran u za kineske prilike vrlo dobrim hotelima 4* uz uslugu doručka.

ITINERER

1. dan
Zagreb - Peking

Polazak iz zagrebačke zračne luke i let na relaciji Zagreb ­– Peking uz pripadajuće presjedanje.

2. dan
Peking

Dolazak u Peking u jutarnjim satima. Sastanak s predstavnikom i voditeljem ture. Transfer iz zračne luke u hotel i smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

3. dan
Peking

Doručak. Odlazak u razgled Pekinga: posjet i razgled Tian An Men trga, Zabranjenog grada i Ljetne Palače. Ručak u lokalnom restoranu. Povratak u hotel, ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

4. dan
Peking

Doručak. Odlazak na izlet i obilazak Kineskog zida, te Ming grobnice i Svete ulice. Ručak u lokalnom restoranu. Povratak u hotel, ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

5. dan
Peking - Xi'an

Doručak. Ujutro odjava iz hotela. Izlet u Lama Hram, te Hutong tura s rikšama. Ručak u lokalnom restoranu. Slijedi transfer do željezničkog kolodvora, te polazak noćnim vlakom za Xi'an. Noćenje u vlaku.

6. dan
Xi'an

Dolazak u Xi'an u jutarnjim satima. Transfer sa željezničkog kolodvora do hotela i smještaj. Doručak. Odlazak na poludnevni razgled: City Wall, Big wild goose Pagoda, razgled ratnika od terakote te Muzeja Shanxi. Ručak u lokalnom restoranu. Povratak u hotel, ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

7. dan
Xi'an - Shanghai

Doručak. Ujutro odjava iz hotela i transfer do zračne luke u Xi'anu te polazak jutarnjim letom za Shanghai. Dolazak u Shanghai, transfer iz zračne luke u hotel i smještaj. U poslijepodnevnim satima odlazak u razgled grada Shanghaia: Yu Garden, stari dio grada, Bunda te Nanjing ulice. Povratak u hotel. Ostatak veceri slobodan za osobne programe. Noćenje.

8. dan
Shanghai

Doručak. Slobodan dan za osobne programe i uživanje u ovom modernom velegradu i gospodarskom centru Kine. Noćenje.

9. dan
Shanghai - Zagreb

Doručak i odjava iz hotela. Slobodno prijepodne za osobne programe. U poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke u Shanghaiu te polazak na let za Zagreb uz pripadajuće presjedanje.

10. dan
Zagreb

Dolazak u Zagreb u ranim poslijepodnevnim satima.

Kina - Cijena aranžmana

od 11.590,00 kn / 1.538,26 €

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Svakodnevni polasci iz Zagreba
 • Trajanje putovanja: 10 dana / 7 noćenja
 • Usluga: noćenje doručak
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - termin putovanja i program boravka prilagodljivi željama klijenata - vođena tura na engleskom jeziku - dobri i provjereni hoteli 4*

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • interkontinetalni zrakoplovni prijevoz na relacijama Zagreb - Peking i Shanghai - Zagreb uz pripadajuće presjedanje
 • lokalni zrakoplovni prijevoz unutra Kine na relaciji Xi'an - Shanghai 
 • zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
 • prijevoz vlakom na relaciji Peking - Xi'an
 • smještaj u hotelima 4* u dvokrevetnoj sobi na osnovi 6 noćenja s doručkom kako slijedi: Peking 3 noćenja, Xi'an 1 noćenje, Shanghai 2 noćenja
 • 1 noćenje u vlaku u spavaćem vagonu na relaciji Peking – Xi'an
 • svi transferi od zračnih luka do hotela u dolasku i od hotela do zračnih luka u odlasku kod svih letova
 • svi izleti, obilasci i razgledi prema programu na grupnoj osnovi s vodičem na engleskom jeziku
 • stručnog pratitelja u svakom gradu na engleskom jeziku
 • chinese style ručak u lokalnim restoranima kako je opisano u programu
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • trošak vize – mogućnost posredovanja (280,00 kuna po osobi)
 • ulaznice za objekte koji se posjećuju
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • troškove osobne prirode
 • zdravstveno osiguranje, osgiranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

 Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, ID KOD: HR-AB-01-081045102, OIB 44590047047


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Kina? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 91 609 7002