badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Karizmatični dom Azteca i Maya

 

Povijest, priroda, more, netaknuti krajolici. Jeste li spremni obići dom antiknih Maya i ljepotu njihove zemlje? Nudimo vam putovanje u otkrivanje šarmantnog Meksika i svih njegovih ljepota i kontrasta.

istražite ljepote čarobnog meksika

Od kozmopolitanskog Mexico Citya, preko ostataka drevnih civilizacija Azteca i Maya do predivnih plaža Cancuna.

S obzirom na veličinu zemlje i sve njezine atrakcije za detaljno istraživanje trebali bi mjeseci, međutim mi vam nudimo atraktivnu turu od 11 dana i 9 noćenja tijekom koje se mogu upoznati osnovne atrakcije Meksika i dobiti dojam o ljepoti ove zemlje. Prvi dio boravka predviđen je u glavnome gradu Mexico City-u, zatim se posjećuje regija Chiapas i njezina veličanstvena priroda, tura se nastavlja kroz posjete regiji Palenque i poluotoku Yucatan i njihovim značajnim arheološkim nalazištima iz vremena Maya te završava na prekrasnim karipskim plažama Cancuna.

Do dolaska u Mexico City s polaskom iza Zagreba potrebno je jedno presjedanje i ukupno let traje oko 14 sati. U Meksiko se dolazi isti dan, a u povratku se gubi jedan dan na putu zbog vremenske razlike.

kreirajte putovanje u meksiko

Što se tiče same ture ista je organizirana na grupnoj osnovi uz vodiča na engleskom jeziku. Tako da se klijenti svakodnevno priključuju već postojećim grupama te se uz razglede odmah vrši i prijevoz od lokacije do lokacije, odnosno od hotela do hotela. Smještaj je predviđen u solidnim hotelima 3* i 4* koji pružaju prihvatljivu uslugu i dobru lokaciju. Završni boravak u Cancunu je pak predviđen u hotelu 4* direktno na plaži uz uslugu all inclusiva.

 

covid-19 uvjeti ulaska u meksiko*

Mekisko je u potpunosti otvoren za strance. 

Nije potrebno prezentirati ni negativni PCR test ni potvrdu o cijepljenju kako bi se ušlo u zemlju. 

Neki hoteli traže goste ispunjenje zdravstvenog formulara kako bi ih lakše kontaktirali. 

*ovo su trenutni uvjeti i podložni su promjenama. Svakako se prije rezervacije savjetujte sa svojim agentom. 

ITINERER

1. dan
Zagreb - Mexico City

Polazak iz zagrebačke zračne luke te let na relaciji Zagreb - Mexico City uz pripadajuće presjedanje. Dolazak u Mexico City u kasnim poslijepodnevnim satima po lokalnom vremenu. Transfer do hotela i smještaj. Noćenje.

2. dan
Mexico City

Doručak. Odlazak na razgled grada: prvo se posjećuju atrakcije Mexico City-a kao što su glavni gradski trg Zocalo i njegova katedrala i Nacionalna palača. Zatim slijedi odlazak u razgled crkve Basilica deGudalupe, centra katoličanstva ovog dijela svijeta, Nacionalnog antropološkog muzeja u kojem se nalaze zbirke stare indijanske kulture i Predsjedničke palače sa muralima Diega Riviere. Pauza za ručak u vlastitom aranžmanu i odlazak u u mjesto Teotihuacan, najznačajnije arheološko nalazište cijelog Meksika. Obilazak njegovih impozantnih Piramida Sunca i Mjeseca. Povratak u hotel u kasnim poslijepodnevnim satima. Noćenje.

3. dan
Chiapas

Doručak. Odjava iz hotela i transfer do zračne luke. Polazak na let za regiju Chiapas i njezino središte Tuxtlu Gutierrez. Po dolasku odmah odlazak u mjesto u Chiapa de Corzo i vožnjom brodom kroz impresivni kanjon Sumidero. Skrećemo pažnju na atraktivni vododad El Chorreadero. Pauza za ručak u lokalnom restoranu u vlastitom aranžmanu. Nastavak puta i dolazak u San Cristóbal de las Casas, mjestu smještenom na 2.000 metara nadmorske visine. Smještaj u hotel i ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

4. dan
Palenque

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak prema gradu Palenque. Prije dolaska u Palenque usputno zaustavljanje i razgled poznatog vodopoada Agua Azul i Misol slapova te uživanje u predivnoj prirodi. Slijedi pauza za ručak koji nije uključen u cijenu aranžamana. Dolazak u Palenque, dijelom smještenoga u tropskoj džungli, u ranim večernjim satima i smještaj u hotel. Večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

5. dan
Campeche

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak u razgled arheološkh nalazišta grada Palenque uključujući njegove poznate piramide i ruševine Maya. Slijedi odlazak do mjesta Campeche. Dolazak u poslijepodnevnim satima i odmah odlazak na razgled grada i njegovih antičkih zidina i tornjeva. Slijedi smještaj u hotel i ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

6. dan
Merida

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak prema mjestu Merida, glavnome gradu regije Yucatan. Po dolasku u Meridu, koji je popularno nazvan i "Bijelim gradom” zbog svojih kolonijalnih građevinam odmah odlazak prema arheološkom lokalitetu Uxmal. Razgled nekih od najljepših i najmističnijih ostataka plemena Maya: piramide Patuljaka, Guvernerove Palače, Nun’s Quadrangle i Kuće kornjača. Slijedi ručak u vlastitom aranžmanu te povratak u Meridu. Večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

7. dan
Chichen Itza

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak prema najpoznatijem nalazištu Maya Chichen Itza. Biti će prilike za vidjetui brojne znamenitosti: piramidu Kukulkan - jedno od novih sedam svjetskih čuda, Hram 1000 stupova, ceremonijalno igralište pelote (najveće na svijetu) i Opservatorij. Ručak u lokalnom restoranu (nije uključen u cijenu aranžmana) te nastavak puta prema Cancunu. Dolazak i smještaj u hotel. Poslijepodne slobodno za kupanje na predivnim Cancunskim plažama. Večera. Noćenje.

8. dan
Cancun

Slobodan dan za uživanje u suncu, moru i predivnim plažama Cancuna. Noćenja na osnovi all inclusiva.

9. dan
Cancun

Slobodan dan za uživanje u suncu, moru i predivnim plažama Cancuna. Noćenja na osnovi all inclusiva.

10. dan
Cancun - Mexico City - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela te transfer u zračnu luku u Cancun od kuda slijedi let do Mexico Citya. Dolazak i slobodno vrijeme prije večernjeg leta za Zagreb uz pripadajuće presjedanje.

11. dan
Zagreb

Dolazak u Zagreb u kasnim poslijepodnevnim satima.

Meksiko - Cijena aranžmana

OD 15.690,00 kn

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Svakodnevni polasci iz Zagreba
 • Trajanje putovanja: 11 dana / 9 noćenja
 • Usluga: noćenje doručak i all inclusive
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - termin putovanja i program boravka prilagodljivi željama klijenata - vođena tura na engleskom jeziku - popust na gotovinsko plaćanje

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Interkontinetalni zrakoplovni prijevoz na relacijama Zagreb - Mexico City - Zagreb uz pripadajuće presjedanje
 • Lokalni zrakoplovni prijevoz unutra Meksika na relaciji Mexico City - Cancun - Mexico City 
 • Zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
 • Smještaj u hotelima 3* i 4* u dvokrevetnoj sobi na osnovi 6 noćenja s doručkom kako slijedi: Mexico City 2 noćenja, San Cristóbal de las Casas 1 noćenje, Palenque 1 noćenje, Campeche 1 noćenje, Merida 1 noćenje
 • Smještaj u hotelu 4* u Cancunu u dvokrevetnoj sobi na osnovi 3 noćenja s uslugom all inclusiva
 • Svi transferi od zračnih luka do hotela u dolasku i od hotela do zračnih luka u odlasku kod svih letova
 • Prijevoz na grupnoj osnovi prema programu
 • Svi obilasci, izleti i ture prema programu u grupnom aranžmanu s vodičem na engleskome jeziku
 • Ulaznice za sve objekte koji se posjećuju tijekom razgleda
 • Usluga predstavnika u destinaciji
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Napojnice za vozače i vodiče
 • Usluge koje nisu navedene u programu
 • Troškove osobne prirode
 • Zdravstveno osiguranje, osgiranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, ID KOD: HR-AB-01-081045102, OIB 44590047047


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Meksiko? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 91 609 7002