badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Putovanje na obje američke obale

 

Iskusite avanturu života u putovanju SAD-om od Istočne do Zapadne obale. Posjetite New York, Las Vegas, San Francisco, Los Angeles i San Diego na putovanju života.

Nema mnogo destinacija koje pružaju iskustvo putovanja kao to što nude Sjedinjene Američke države. Fantastičan spoj metropola koje nikad ne spavaju, prirode koja oduzima dah i veličanstvene mega arhitekture. New York je svjetska metropola koja zaista nikad ne spava, idealno mjesto za sve urbane istraživače koji će uživati u miksu svjetske gastronomije, umjetnosti bez premca i fantastičnoj arhitekturi. Las Vegas je svjetski centar zabave, iskušajte sreću u nekom od kasina ili provedite dan istražujući veličanstveno čudo prirode Grand Canyon. San Francisco skriven u magli je grad sloboda i kulture. Los Angeles je grad gdje se ostvaruju snovi. Snovi svih glumaca i pjevača, umjetnika i entuzijasta. San Diego je prijestolnica juga, mjesto gdje se spajaju meksička i američka kultura i gdje vruće temperature zabava nikad ne staju.

kreiraj putovanje u sAD

Za kreiranje idealne američke avanture preporučujemo 13 noćenja kroz turu. Za letove do SAD-a iz Zagreba potrebno je minimalno jedno presjedanje u nekoj od europskih metropola. Dolazak u SAD je zbog vremenske razlike isti dan u popodnevnim satima.

viza sad:

Putnici koji su nakon 01. ožujka 2011. putovali u Siriju, Irak, Iran, Jemen, Somaliju, Libiju ili Sudan ili imaju državljanstvo jedne od tih zemalja uz hrvatsko državljanstvo, moraju podnijeti zahtjev za vizu u američkom veleposlanstvu.
Također putnici koji su putovali ili boravili na Kubi nakon 12. siječnja 2021. moraju aplicirati za vizu u američkom veleposlanstvu.

ESTA aplikacija se popunjava online, nakon odgovora na nekoliko pitanja plaća se taksa od 21$ te izvršena prijava kao i dobiveno dopuštenje vrijede dvije godine ili do isteka putovnica za sva turistička i poslovna putovanja do 90 dana.
Više detalja za ESTA vizu na: https://esta.cbp.dhs.gov

ITINERER

1. dan
Zagreb - New York

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb - New York s pripadajućim presjedanjima. Dolazak u New York u popodnevnim satima. Transfer od zračne luke do hotela. Smještaj u hotel na Manhattenu i slobodno vrijeme. Noćenje

2. dan
New York

Slobodan dan za osobne programe i razgledavanje grada. Noćenje. Preporučujemo: grupni razgled grada uz vodiča na engleskom jeziku. Posjećuju se najbitnije atrakcije poput Empire State Building, Time Square, Wall Streat,...

3. dan
New York

Slobodan dan za osobne programe i razgledavanje grada. Noćenje. Preporučujemo: posjet outlet shopping centru van grada ili jednodnevni izlet u Washigton

4. dan
New York - Las Vegas

Odjava iz hotela. Transfer od hotela do zračne luke te let do Las Vegasa. Po dolasku u Las Vegas slijedi transfer do hotela na Stripu, smještaj i slobodno vrijeme. Noćenje.

5. dan
Las Vegas

Slobodan dan za osobne programe i uživanje u gradu zabave. Preporučujemo: odlazak na poludnevni razgled Grand Canyona uz vodiča na engleskom jeziku

6. dan
Las Vegas

Slobodan dan za osobne programe i uživanje u gradu zabave.

7. dan
Las Vegas - San Francisco

Odjava iz hotela te transfer do zračne luke. Let na relaciji Las Vegas - San Francisco. Po dolasku u San Francisco transfer od zračne luke do hotela u centru grada, smještaj i slobodno vrijeme. Noćenje.

8. dan
San Francisco

Slobodan dan za osobne programe i razgledavanje grada. Noćenje. Preporučujemo: razgled grada hop on hop off autobusom

9. dan
San Francisco

Slobodan dan za osobne programe i razgledavanje grada. Noćenje. Preporučujemo: posjet poznatom zatvoru Alcatraz

10. dan
San Francisco - Los Angeles

Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke. Let na relaciji San Francisco - Los Angeles. Po dolasku u Los Angeles transfer do hotela u centru grada. Smještaj i slobodno vrijeme. Noćenje.

11. dan
Los Angeles

Slobodan dan za osobne programe i razgledavanje grada. Noćenje.

12. dan
Los Angeles - San Diego

Odjava iz hotela. Odlazak do rent-a-car agencije te preuzimanje rezerviranog vozila. Vožnja do San Diega. Po dolasku u San Diego smještaj u hotel i slobodno vrijeme. Noćenje.

13. dan
San Diego

Slobodan dan za razgledavanje grada. Noćenje.

14. dan
San Diego - Los Angeles - Zagreb

Odjava iz hotela u ranim jutarnjim satima. Vožnja automobilom do Los Angelesa. Povrat automobila u zračnoj luci u uredu rent-a-cara. Let na relaciji Los Anageles - Zagreb uz pripradajuća presjedanja.

15. dan
Zagreb

Dolazak u Zagreb u popodnevnim satima.

Američka tura - Cijena aranžmana

od 2.500,00

po osobi

 • najmanji broj putnika: 2
 • svakodnevni polasci iz Zagreba
 • trajanje putovanja: 15 dana/13 noćenja
 • usluga: noćenje
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - termini polazaka prema željama putnika - nema skrivenih troškova - provjereno kvalitetan i centralno lociran smještaj - popust na gotovinsko plaćanje

cijena aranžmana uključuje:
 • interkontinetnalne letove na relaciji Zagreb - New York te Los Angeles - Zagreb
 • domaće letove na relaciji New York - Las Vegas, Las Vegas - San Francisco, San Francisco - Los Angeles 
 • najam automobila za relaciju Los Angeles - San Diego - Los Angeles
 • smještaj u kvalitetnim, centralno lociranim hotelima 3* i 4* u standard dvokrevetnim sobama
 • transfer od zračne luke do hotela i nazad u New Yorku, Las Vegasu, San Franciscu i u Los Angelesu transfer od zračne luke do hotela
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja
Cijena aranžmana ne uključuje:
 • troškove vize za koju je potreban odlazak osobno u Veleposlanstvo SAD-a
 • fakultativni izleti
 • troškovi osobne prirode
 • dodatna noćenja zbog kašnjenja ili otkazivanja letova
 • putno zdravstveno i osiguranje od tkaza putovanja

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, ID KOD: HR-AB-01-081045102, OIB 44590047047


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Američka tura? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 1 4684 906

sij velj ožu tra svi lip srp kol ruj lis stu pro
rainy
warm
warm
warm
rainy
rainy
 • warm

  Najtoplije Vrijeme

 • rainy

  Kišovito Vrijeme

 • seatemp

  Toplo More

 • borealis

  Polarna Svjetlost

 • best time to travel

  Najbolje/Idealno Vrijeme

 • good time to travel

  Dobro Vrijeme

 • not recommended to travel

  Nije Preporučljivo

 • do not travel

  Ne Putovati