badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Šarmantna Costa Smeralda

 

Fine plaže, kristalno čisto more, netaknuta priroda i mondeni društveni život glavni su razlozi koji pokreću svake godine milijune posjetitelja da odaberu ovaj otok za svoje ljetovanje.

elegantna sardinija

Ako ste fascinirani idejom za provesti nekoliko dana u okruženju koje kombinira do savršenstva sve ove elemente Sardinija je idealna destinacija za vas. Preporučujemo boravak na sjevero-istočnoj obali otoka na području šarmantne Costa Smeralde i njezinih bisera, gradića Porto Cervo i Olbia. Sardinija je destinacija višeg stila, otmjena i fina sa vrhunskim restoranima, modernim marinama i netaknutim i pomalo divljim plažama. No cijeli otok, uključujući i njegovu unutrašnjost, prepun je predvinim lokacijama i netaknutom prirodom. 

kreirajte putovanje na sardiniju

Kao optimalan boravak predlažemo 8 dana i 7 noćenja. Letovi s polaskom iz Zagreba zahtijevaju po jedno presjedanje po smjeru prije dolaska u Olbiu. S druge strane postoje direktni letovi iz Trsta ili Graza. Vanpansionska potrošnja, posebno na području Costa Smeralde, je dosta visoka i restorani i barovi su uglavnom dosta skupi iako se nađe i jeftinijih zalogajnica. S druge strane moguće je pronaći i povoljniji smještaj, ali nešto udaljeniji od plaže. Nudi se zaista raznoliki smještaj, od vrhunskih hotela direktno na plaži do manjih hotelčića u obliku haciende smještenih u unutrašnjosti otoka, ali opet relativno blizu plaža. Također se nudi i mnogo fakultativnih izleta i drugih sadržaja od kojih ističemo izlet brodom na Korziku.

 

COVID-19 PRAVILA ULASKA NA sardiniju*

Italija prihvaća EU Covid potvrde za ulazak u državu. 

Ostala pravila su:
- dokaz o cijepljenju najmanje 14 dana nakon završenog ciklusa cijepljenja
   Prihvaćena cijepiva su: Johnson&Johnson, Pfizer, Moderna i AstraZeneca

- dokaz o prebolijevanju Covid-19 ne stariji od 6 mjeseci od prvog pozitivnog testa

- negativan PCR ili antigenski test ne stariji od 48 sati

- popunjen formular za ulazak u državu (EU digital passenger locator form)

*navedeni podaci su trenutna informacija te su kao takvi podložni promjenama. Prije odluke o putovanju svakako još jednom detaljno provjeriti uvjete

 

ITINERER

1. dan
Zagreb - Olbia

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb - Olbia s pripadajućim presjedanjem. Dolazak u Olbiu i transfer do hotela. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

2. dan
Costa Smeralda

Doručak. Slobodan dan za osobne programe i uživanje u suncu, moru i visokom stilu Sardinije i Costa Smeralde. Noćenje. Fakultativno: mogućnost odlaska uz doplatu na razne fakultativne izlete i druge sadržaje.

3. - 7. dan
Costa Smeralda

Slobodni dani za osobne programe i uživanje u suncu, moru i visokom stilu Sardinije i Costa Smeralde. 5 noćenja s doručkom. Fakultativno: mogućnost odlaska uz doplatu na razne fakultativne izlete i druge sadržaje.

8. dan
Costa Smeralda

Doručak. Odjava iz hotela i transfer do zračne luke u Olbiji. Let na relaciji Olbia - Zagreb s pripadajućim presjedanjima. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Sardinija - Cijena aranžmana

od 6.290,00 kn

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Svakodnevni polasci iz Zagreba
 • Trajanje putovanja: 8 dana / 7 noćenja
 • Usluga: noćenje doručak 
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - kvalitetan i provjeren smještaj - termin putovanja i program boravka prilagodljivi željama klijenata - ulsuge predstavnika u destinaciji

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb – Olbia  – Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • Zrakoplovne pristojbe 
 • Smještaj u hotelu 4* na sjeveru otoka u predjelu Costa Smeralde u standard dvokrevetnoj sobi na osnovi 7 noćenja s doručkom
 • Transferi od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku na privatnoj osnovi
 • Usluge predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji
 • Jamčevinu i troškove organizacije putovanja
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju
 • Usluge koje nisu navedene u programu
 • Zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, OIB 44590047047, ID KOD: HR-AB-01-081045102


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Sardinija? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 91 609 7002