badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Magični Novi Zeland

 

Novi Zeland je idealna destinacija za ljubitelje prirode i ekstremnih pejzaža. Karizmatični otok smješten na drugom kraju svijeta bogat je prirodnim aktracijama kao malo koja destinacija na svijetu. Od skrivenih plaža, mnoštva fantastičnih jezera, planinskih masiva koji kao do uranjaju u more do prašuma i bujne i pomalo divlje prirode gdje se može doći i u bliski kontakt s kulturom Maora. 

Za istražiti ovaj fascinantan pejzaž kao sa najbolje razglednice koji svakog posjetitelja ostavlja bez daha trebali bi mjeseci, ali za osnovnu turu i upoznavanje s Novim Zelandom mi vam nudimo putovanje u trajanju od 13 dana i 9 noćenja. Polasci iz Zagreba su mogući svakodnevno i do dolaska u destinaciju uobičajeno je potrebno po dva presjedanja po smjeru od kojih je jedno u nekom od europskih gradova (najčešće London, Munchen ili Frankfurt) ili Dohi, a drugo u Sydneyu ili Kuala Lumpuru. Ukupno trajanje letova uključujući presjedanja je od oko 30 sati. 

Što se tiče usluga na Novom Zelandu program boravak je ponuđen u obliku vođene ture s vodičem na engleskom jeziku na grupnoj osnovi. To znači da se klijenti na razgledima svakodnevno priključuju već postojećim grupama. Prijevoz između destinacija je organiziran negdje na privatnoj osnovi, a negdje javnim prijevozom (autobusom ili vlakom). Smještaj je predviđen u dobrim hotelima 3* i 4* uz uslugu doručka.

 

 

 

ITINERER

1-2. DAN
Zagreb - Queenstown

Polazak iz zračne luke u Zagrebu. Let na relaciji Zagreb – Queenstown uz pripadajuća presjedanja.

3. DAN
Queenstown

Dolazak u zračnu luku u Queenstown u poslijepodnevnim satima. Transfer iz zračne luke u hotel i smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe i upoznavanje s Novim Zelandom. Noćenje.

4. DAN
Fjord Milford Sound

Doručak. U jutarnjim satima odlazak na vođeni razgled fjorda Milford Sound poznatom po gustim prašumama, glečerski oblikovanim dolinama i prekrasnim vodopadima. Posjetiti ćete dolinu Ellington, mjesto drevnih alpskih šuma i zadivljujućih slapova, te jezera Mirror. Slijedi šetnja kroz The Chasm. U dubokim vodama jezera Mirror slijedi vožnja brodom i razgled Mitre Peak; glečerski oblikovane stijene koja se izdiže 1.200m iz mora. Po završetku vožnje brodom povratak u Queenstown. Noćenje.

5. DAN
Queenstown - Nacionalni Park Westland

Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak redovnom autobusnom linijom od Queenstowna do Nacionalnog Parka Westland u blizini glečera Franz Josef. Dolazak i smještaj u hotel. Noćenje.

6. DAN
Glečer Franz Josef

Doručak. U jutarnjim satima odlazak na poludnevni razgled glečera Franz Josef u trajanju od cca 3 sata. Ovaj glečer je jedan od najpoznatijih u Novom Zelandu te se nalazi u sklopu Nacionalnog Parka Westland. Osim po predivnoj prirodi jedinstven je zajedno sa susjednim glečerom Fox po tome što su to jedni od rijetkih glečera na svijetu koji se nalaze toliko blizu mora i tropskih šuma. Povratak u hotel i poslijepodne slobodno za osobne programe. Noćenje.

7. DAN
Greymouth - Christchurch

Doručak. Odjava iz hotela te odlazak redovnom autobusnom linijom do susjednog Greymoutha. Tamo slijedi ukrcaj na čuvenu željeznicu Tranz Alpine koja prometuje na liniji Greymouth – Christchurch. Dolazak u Christchurch i transfer do hotela. Christchurch je najveći grad Južnog otoka tipično engleskog duha osnovan od članova Christ Church Collega iz Oxforda. Smještaj u hotel. Noćenje.

8. DAN
Christchurch - Rotorua

Doručak. Ujutro odjava iz hotela i odlazak na poludnevni izlet u razgled Christchurcha. Izlet počinje razgledom centralnih gradskih znamenitosti uključujući Cathedral Square, Victoria Square, Thomas Edmondsa, rijeke Avon, Gradske vijećnice, Worcester Boulevarda i Mosta Sjećanja (Bridge of Remembrance). Po odlasku iz centra grada tura uključuje i razgled nekoliko parkova i vrtova uključujući i Mona Vale vrtove i Hagley park. Tura se nastavlja razgledom Riccartonove kuće i šume, te sveučilišta Canterbury. Slijedi razgled Sign of the Takahe, povijesne zgrade sa spektakularnim pogledom na grad, Canterbursku ravnicu i južne alpe. U poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke i let na relaciji Christchurch – Rotorua s presjedanjem u Wellingtonu. Dolazak u Rotoruu, te transfer do hotela i smještaj. Noćenje.

9. DAN
Rotorua

Doručak. U jutarnjim satima odlazak u razgled Te Puie, centar kulture Maora, te geološkog parka gejzira Whakarewarewa sa svojim gejzirom Pohutu koji eruptira svaki sat. Posjet parku prirode Rainow Springs sa svojom izvornom florom i faunom, te novozelandskim kivijem. Slijedi posjet Agrodomu, novozelandskoj poljoprivrednoj industriji. Povratak u hotel. Ostatak dana slobodan za osobne programe i razgledavanje. Noćenje.

10. DAN
Rotorua - Auckland

Doručak. Odjava iz hotela te polazak prema Aucklandu. Usputno zaustavljanje u mjestu Waitomo i razgled mjesne špilje. Nastavak puta prema Aucklandu, dolazak te smještaj u hotel. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

11. DAN
Auckland

Doručak. Odlazak na poludnevni razgled Aucklanda koji počinje putovanjem preko mosta Harbour. Razgled poznatog Aucklandskog uspavanog vulkana Mount Eden, posjet najstarijem parku koji je smješten na 62 000 godina starom vulkanu. Gradska tura također uključuje i odlazak u shopping područje Parnell sela, poznatom po svojim povijesnim zdanjima koji su pretvoreni u boutique, antikvarijate, te specijalizirane trgovine i obrte. Povratak u hotel. Ostatak dana slobodan za osobne programe i razgledavanje. Noćenje.

12. DAN
Auckland - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela i rani odlazak u zračnu luku. Slijedi let na relaciji Auckland – Zagreb uz pripadajuća presjedanja.

13. DAN
Zagreb

Dolazak u Zagreb u ranim poslijepodnevnim satima.

Novi Zeland - Cijena aranžmana

od 25.990,00 kn / 3.449,47 €

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Svakodnevni polasci iz Zagreba
 • Trajanje putovanja: 13 dana / 9 noćenja
 • Usluga: noćenje doručak
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - termin putovanja i program boravka prilagodljivi željama klijenata - vođena tura na engleskom jeziku - popust na gotovinsko plaćanje

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • povratne interkontinentalne letove na relaciama Zagreb - Queenstown i Auckland - Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • lokalni let na relaciji Christchurch - Rotorua uz presjedanje u Wellingtonu
 • zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
 • povratni transferi od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku kod svih letova
 • smještaj u hotelima 3* i 4* u standard dvokrevetnim sobama na osnovi 9 noćenja s doručkom prema programu kako slijedi: Queenstown 2 noćenja, Nacionalni Park Westland 2 noćenja, Christchurch 1 noćenje, Rotorua 2 noćenja, Auckland 2 noćenja
 • prijevoz prema programu putovanja na privatnoj i grupnoj osnovi
 • vožnja vlakom željeznicom Tranz Alpine na relaciji Greymouth – Christchruch
 • svi obilasci, izleti i ture prema programu u grupnom aranžmanu s vodičem na engleskom jeziku
 • usluge predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji tijekom trajanja kompletnog boravka
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju i koji nisu spomenuti u programu
 • posebne izlazne aerodromske pristojbe – cca 5 NZD (30 kn) po osobi za domaći let i 25 NZD (130 kn) po osobi za internacionalni let
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja
 • troškove osobne potrošnje

  Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, OIB 44590047047, ID KOD: HR-AB-01-081045102


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Novi Zeland? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 91 609 7002