badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Rajski otok po definiciji

 

Bora Bora je primjer rajskog otoka po definiciji: mali brdovit otok sa planinama koje kao da uranjaju direktno u more, okružen lagunom koja nudi sve nijanse plave boje i sve to začinjeno prstenom malih otočića popularno zvanih "motu" i beskrajnim pješčanim plažama. 

Bora Bora je najatraktivniji otok Francuske Polinezije i smatran je za jednim od najljepših otoka na svijetu. Otok od svega 29,3 km2 i 8.880 stanovnika pravi je turistički biser u srcu Pacifika: dva planinska vrha, koraljni grebeni, pješčane plaže, kristalno čisto more s nevjerojatnim nijansama plave boje i mali otočići karakteriziraju ovaj prelijepi otok. 

Polasci iz Zagreba su mogući iako konekcije znaju često biti bolje iz neke od susjednih zračnih luka (Beč, Venecija ili Budimpešta). Dolazak je na glavni otok Francuske Polinezije Tahiti i do dolaska su potrebna po dva presjedanja po smjeru od kojih je jedno u nekom od europskih gradova (najčešće Pariz), a drugo gotovo uvijek u Los Angelesu pa je stoga potrebna i tranzitna viza za SAD. Ukupno trajanje letova sa svim presjedanjima je oko 25 sati po smjeru i uz to još je potreban i lokalni let od Tahitija do Bora Bore koji traje oko 50 minuta po smjeru.

Za ulazak u Francusku Polineziju nije potrebna viza, ali je potrebno da putovnica vrijedi još minimalno 6 mjeseci po danu napuštanja zemlje. Što se tiče usluga u destinaciji hotelski resorti nisu mnogi, ali su zaista vrhunski pa čak i da izaberete neki od nominalno 3* sigurno nećete pogriješiti. Za uslugu boravka se uobičajeno mogu izabrati noćenje s doručkom, polupansion ili puni pansion dok je usluga all inclusiva dosta rijetka i malo je hotela nudi.

 

 

 

 

ITINERER

1. DAN
Zagreb - Papeete

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Letovi na relaciji Zagreb - Papeete uz pripadajuće presjedanja.

2. DAN
Papeete - Bora Bora

Dolazak na otok Tahiti u jutarnjim satima. Odmah odlazak na lokalni direktan let za otok Bora Bora. Dolazak i odmah transfer do hotela. Smještaj i ostatak dana slobodan za osobne programe. Večera. Noćenje.

3.-8. DAN
Bora Bora

Slobodni dani za osobne programe i uživanje u suncu, moru i rajskim plažama Bora Bore. 6 noćenja uz uslugu polupansiona. Fakultativno: mogućnost rezervacije uz doplatu raznih izleta ili drugih sadržaja kao što su izleti brodom, ronjenje, vodeni sportovi i slično.

9. DAN
Bora Bora - Papeete - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela, transfer do zračne luke i let do otoka Tahiti. Dolazak u zračnu luku Papeete na otoku Tahiti i malo slobodnog vremena prije večernjeg leta za Zagreb uz pripadajuća presjedanja.

10. DAN
Papeete - Zagreb

Cjelodnevni let na relaciji Papeete - Zagreb uz pripadajuća presjedanja.

11. DAN
Zagreb

Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

Bora Bora - Cijena aranžmana

od 25.990,00 kn / 3.449,47 €

po osobi

 • najmanji broj putnika: 2
 • svakodnevni polasci iz Zagreba
 • trajanje putovanja: 11 dana/ 7 noćenja
 • usluga: polupansion
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - nema skrivenih troškova - tijekom kompletnog boravka na raspolaganju predstavnik lokalne partner agencije - kvalitetan i provjeren smještaj - popust na gotovinsko plaćanje

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • povratne interkontinentalne letove na relaciji Zagreb - Papeete - Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • lokalne povratne letove na relaciji Papeete - Bora Bora - Papeete
 • zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
 • transfer od zračne luke do hotela i natrag
 • smještaj na otoku Bora Bora u hotelu 4* u dvokrevetnom garden bungalovu na osnovi 7 noćenja s polupansionom
 • usluge predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji tijekom trajanja kompletnog boravka
 • troškove organizacije putovanja i jamčevinu
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • tranzitnu vizu za SAD - potreban je osobni odlazak u veleposlanstvo SAD-a
 • putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja
 • fakultativne izlete
 • lokalnu turističku taksu u iznosu od 2 € po sobi po noćenju
 • troškove osobne potrošnje

  Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, OIB 44590047047, ID KOD: HR-AB-01-081045102


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Bora Bora? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 91 609 7002