badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Čarobni otok u indijskom oceanu

 

Mauricijus je otok rijetke ljepote koji se nalazi u Indijskom oceanu oko 900 km istočno od Madagaskara uz istočnu obalu Afrike.

Otok je dugo bio kolonija najprije francuska pa nizozemska i engleska i tek je 1968. Mauricijus dočekao svoju neovisnost. Stoga je i glavna značajka mauricijske svakodnevnice suživot različitih etničkih skupina, kultura i religija. Otok krasi čarobna ljepota koja se očituje prije svega u bijelim pješčanim plažama i tirkiznom moru, ali ništa manje i prisutnosti planinskih masiva na korak do mora što pejzažu daje nestvarno lijep izgled.

Preporučujemo boravak u trajanju od 7 noćenja sa smještajem u hotelu 4* i uslugom polupansiona. Za dolazak na Mauricijus s polaskom iz Zagreba potrebno je po jedno presjedanje po smjeru koje je uglavnom u Parizu ili Frankfurtu. Ukupno trajanje letova po smjeru je od oko 16 sati. Hoteli su vrlo kvalitetni i ima mnogo vrhunskih resorta 5* dok su hoteli 4* uglavnom odlični i teško je s njima pogriješiti. Za one manje zahtjevne što se tiče smještaja mogu se naći i vrlo dobri hoteli 3* sa odličnim omjerom cijene i kvalitete.

Za potpuni doživljaj otoka preporučujemo razgled cijelog otoka najmom automobila ili iznajmljivanjem taksija koji uobičajeno imaju dnevnu tarifu za vožnju u razgled najvećih atrakcija otoka.

ITINERER

1. DAN
Zagreb - Mauricijus

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb - Mauricijus s pripadajućim presjedanjem.

2. DAN
Mauricijus

Dolazak na Mauricijus u jutarnjim satima i odmah transfer do hotela. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Večera. Noćenje.

3.-8. DAN
Mauricijus

Slobodni dani za osobne programe i uživanje u suncu, moru i plažama ovog predivnog otoka. 6 noćenja na osnovi usluge polupansiona. Preporučujemo: najam automobila ili taksija i odlazak u razgled otoka u vlastitom aranžmanu i uz nadoplatu odlazak na izlet brodom uz obalu Mauricijusa.

9. DAN
Mauiricijus - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela i slobodno prijepodne za osobne programe i završno kupanje na čarobnim plažama Mauricijusa. U poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke te polazak na let za Zagreb uz pripadajuće presjedanje.

10. DAN
Zagreb

Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

Mauricijus - Cijena aranžmana

od 1.458,62

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Svakodnevni polasci iz Zagreba
 • Trajanje putovanja: 10 dana / 7 noćenja
 • Usluga: polupansion
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - nema skrivenih troškova - tijekom kompletnog boravka na raspolaganju lokalni partner agent - kvalitetan i provjeren smještaj

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb - Mauricijus - Zagreb uz pripadajuće presjedanje 
 • Zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
 • Smještaj u hotelu 4* na osnovi 7 noćenja s uslugom polupansiona
 • Povratni transferi od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku
 • Usluge lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji
 • Jamčevinu i troškove organizacije putovanja
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju i koji nisu spomenuti u programu
 • Dodatna noćenja zbog kašnjenja ili otkazivanja letova
 • Zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

 Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, ID KOD: HR-AB-01-081045102, OIB 44590047047


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Mauricijus? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 1 4684 906