badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Klasična Kuba

 

Kuba najveći je otok Kariba, usudimo se reći i najpoznatiji. Tko ju jednom posjeti uvijek se vraća na rasplesane ulice Havane i vrući pijesak Varadera. Priznajmo drugačija je od svega što ste do sad vidjeli, kontroverzna, zanimljiva i privlačna.

Od prvog trena kada izađete iz zrakoplova svijet postaje drugačiji, usporen i karipski ležeran. Nemojte ni pokušati žuriti ovdje vrijeme drugačije teče. Unatoč otvaranju ka ostatku svijeta Havana je još uvijek svijet za sebe zarobljena u nekom drugom vremenu. Kolonijalne zgrade izblijedjelih fasada, španjolski trgovi miris šećera i duhana uz vruće ritmove salse. Još uvijek je privlačna i strastvena, mirisna i drugačija – Havana. I onda Varadero, poluotok kao da ga je priroda stvorila za odmor. Proteže se duboko u more uz kilometre i kilometre bijelog karipskog pijeska, palme, mnoštvo hotela i cocktaile, one najbolje kubanske, mojito i cuba libre.

S Europom su povezane dvije glavne zračne luke – Havana i Varadero. Za polaske iz Zagreba do Havane potrebno je jedno presjedanje obično u Parizu ili Amsterdamu. Let obično traje oko 12 sati, a zbog vremenske razlike na Kubu se stiže isti dan u popodnevnim satima. U zračnoj luci dočekuje vas predstavnica agencije te ispraća do transfera u hotel u centru Stare Havane.

Za kreiranje klasičnog doživljaja Kube preporučujemo ukupno 8 noćenja – 4 u Havani te 4 u Varaderu. Uz interesantne izlete u tvornice cigara i na plantaže šećera upoznajte i ruralne krajeve te u Varaderu uživajte u tipičnim ljetnim radostima na plaži.

ITINERER

1. dan
Zagreb – Havana

Polazak iz zagrebačke zračne luke te uz jedno presjedanje dolazak u Havanu u večernjim satima. Organiziran doček predstavnika agencije te transfer do hotela u Havani. Smještaj i slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.

2. dan
Havana

Doručak. U jutarnjim satima u hotel po vas stiže vodič te je organiziran razgled kolonijalne Havane gdje ćete u tri sata imati priliku od vodiča saznati sve najvažnije detalje i upoznati se s poviješću. Popodne slobodno za osobne programe. Noćenje.

3. dan
Havana

Doručak. Slobodan dan za osobne programe i razgledavanje grada. Noćenje. Fakultativno: Odlazak na cjelodnevni izlet s ručkom u ruralni predio Pinar del Rio gdje se posjećuju tvornice duhana te tvornice šećera.) Povratak u hotel u večernjim satima.

4. dan
Havana

Doručak. Slobodan dan za uživanje u gradu i samostalno istraživanje. Noćenje.

5. dan
Havana – Varadero

Doručak. Odjava iz hotela. Transfer do hotela u Varaderu. Smještaj i slobodno vrijeme. Noćenje na osnovi all inclusivea.

6. - 8. dan
Varadero

Vrijeme za uživanje i odmor na plaži, kao i razne izlete brodom i ronjenje. 3 noćenja s all inclusiveom.

9. dan
Varadero – Havana

Doručak. Slobodno prijepodne te odjava iz hotela. Transfer do zračne luke u Havani te u popodnevnim satima let do Zagreba uz jedno presjedanje.

10. dan
Zagreb

Dolazak u Zagreb.

Kuba - Cijena aranžmana

od 10.990,00 kn

po osobi

 • Svakodnevni polasci iz Zagreba
 • Trajanje putovanja 10 dana/ 8 noćenja
 • Usluga: noćenje s doručkom i all inclusive
Vrijednost više

- Uključene zrakoplovne pristojbe - Svakodnevni polasci - Mogućnost izmjene itinerera prema željama klijenata

 

Cijena aranžmana uključuje:
 • Zrakoplovne letove na relaciji Zagreb - Havana uz po jedno pripadajuće presjedanje po smjeru
 • Zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
 • Smještaj u hotelima 3* ili 4* u  standard dvokrevetnoj sobi na osnovi 8 noćenja kako slijedi: 4 noćenja u Havani na osnovi usluge noćenja s doručkom, 4 noćenja u Varaderu na osnovi usluge all inclusiva
 • Transferi od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku u privatnom aranžmanu
 • Uslugu predstavnika u destinaciji
 • Jamčevinu i troškove organizacije putovanja
 Cijena aranžmana ne uključuje:
 • Trošak vize - mogućnost posredovanja (450 kuna po osobi)
 • Trošak izlaznih pristojbi u zračnoj luci u Havani 25 USD po osobi
 • Fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju i koji nisu spomenuti u programu
 • Usluge koje nisu navedene u programu
 • Zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, OIB 44590047047


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Kuba? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 91 609 7002