badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Jedinstvena i zavodljiva

 

Već prve asocijacije povezane s Argentinom govore da se radi o iznimnoj zemlji. Tango i nogomet, Pampe i Gauchosi, Ande i Patagonija...već je dovoljno za stvoriti neodoljivi miks.

Argentina sa svojim beskrajnim prirodnim krajolicima, divljim i netaknutim, sa svojim različitim kulturama, od Gauchosa do Tanga, sa svojim karizmatičnim poznatim žiteljima od Evite preko Maradone do Che Guevare, pruža u svako doba godine dovoljno razloga i atrakcija za posjetu. Mi preporučujemo turu u trajanju od 12 dana i 9 noćenja u kojima će se posjetiti najveće atrakcije Argentine: glavni grad Buenos Aires, slapove Nacionalnog Parka Iguazu i Nacionalne Parkove Perito Moreno i jezero Argentino na jugu zemlje.

Do dolaska u Buenos Aires iz Zagreba potrebno je po jedno presjedanje po smjeru koje je najčešće u Amsterdamu, Parizu ili Frankfurtu. Ukupno trajanje letova s presjedanjem je oko 18 do 20 sati po smjeru. Zbog vremenske razlike gubi se jedan i u polasku i u povratku. U turu su uključeni i lokalni letovi do Iguazu i El Calafate. Razgledi u destinaciji su organizirani u obliku grupne ture s vodičem na engleskom jeziku gdje se klijenti svakoga dana priključju manjim grupicama. Smještaj je predviđen u za standarde Argentine dobrim hotelima 3* i 4* uz uslugu doručka.

ITINERER

1. DAN
Zagreb - Buenos Aires

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb – Buenos Aires uz pripadajuće presjedanje.

2. DAN
Buenos Aires

Doalzak u Buenos Aires u jutarnjim satima. Po dolasku u zračnu luku slijedi transfer do hotela u Buenos Airesu te ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

3. DAN
Nacionalni Park Iguazu

Rani doručak. Odjava iz hotela, noćni transfer do zračne luke i let na relaciji Buenos Aires – Iguazu u ranim jutarnjim satima. Po dolasku u Iguazu transfer do hotela, smještaj te slobodno vrijeme za dnevni odmor. U poslijepodnevnim satima odlazak u razgled brazilske strane slapova i mogućnost uživanja u 1.200 metara spektakularnih vodopada. Povratak u hotel u večerjim satima. Noćenje.

4. DAN
Nacionalni Park Iguazu

Doručak. Odlazak na cjelodnevni razgled argentinske strane slapova Iguazu što znači "velika voda" te se sastoje od 275 manjih slapova s visinom do 70 metara. Nacionalni Park Iguazu zaštićen je od strane UNESCA. Ručak u restoranu u sklopu parka (nije uključen u cijenu aranžmana). U poslijepodnevnim satima odlazak na veliku avanturu turneju u pratnji vodiča na engleskom jeziku. Tijekom ovog putovanja biti ćemo u mogućnosti promatrati prašumu s brojnim brzacima i slapovima vožnjom u terenskim vozilima i plovidbom od 6 km u bi-motornim brodovima kroz rijeku Iguazu i manje brzake sve do Vražjeg kanjona gdje pristupamo srcu Iguazu slapova. Povratak u hotel te večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

5. DAN
Iguazu - El Calafate

Doručak. Odjava iz hotela te transfer do zračne luke. Slijedi let na relaciji Iguazu – Buenos Aires – El Calafate. Po dolasku u El Calafatre transfer do hotela te smještaj i slobodna večer za osobne programe. Noćenje.

6. DAN
Perito Moreno

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet na Perito Moreno. Santa se kreće prema Magellanskom poluotoku. Kada stigne do poluotoka, formira prirodnu ledenu branu koja zaustavlja protok vode iz rukavca Rico. Razina vode poraste stiščući ledenjak sve dok se ne stvore male pukotine kroz koje prolazi voda i led prema jezeru Argentino. Na kraju tunel vode je toliko jak da odvoji ledenjak od poluotoka te cijeli proces počinje ispočetka. Poslijepodne uživajte u pogledu na ledenjak. Povratak u hotel i večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

7. DAN
Jezero Argentino

Doručak. Rani polazak za Punta Banderu gdje počinje izlet na jezero Argentino katamaranom. Ovo jezero treće je najveće jezero u Južnoj Americi i jedan njegov dio lociran je u Los Glaciares nacionalnom parku. NP otvoren je 1937 kako bi se sačuvala priroda regije. Lunch paket je uključen u izlet. Poslijepodne povratak u hotel i večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

8. DAN
Buenos Aires

Doručak. Odjava iz hotela te transfer do zračne luke. Let na relaciji El Calafate – Buenos Aires. Po dolasku slijedi transfer do hotela. Smještaj te ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

9. DAN
Buenos Aires

Doručak. Odlazak u razgled Buenos Airesa tijekom koje će biti prilike za se upoznati s glavnim atrakcijama argentinske metropole: Casa Rosanda (predsjednička palača), glavni trg Plaza de Mayor, Cabildo (gradska vijećnica), avenija de Mayo, ulica Florida, avenija Corrientes (poznata po kazalištima i noćnome zivotu), četvrti San Telmo i La Boca. Tura završava posjetom jednoj je od poznatijih atrakcija Buenos Airesa ili La Recoleti i njezinim mnogobrojnim muzejima i spomenicima. Povratak u hotel te slobodno poslijepodne za osobne programe. U večernjim satima odlazak na show Tango Porteno s uključenom večerom i transferom od hotela i natrag. Povratak u hotel u noćnim satima i noćenje.

10. DAN
Estancia Pampa

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet u tipičnu argentinsku Estanciju. Područje Pampa je područje gdje su smještene sve romantične price o Argentini. Po dolasku dobrodošlica od strane domaćina i upoznavanje sa životom i običajima na farmi. Slijedi Guacha party s ručkom na bazi poznate argentinske pečene govedine i uživanje u folklornim izvedbama domaćeg stanovnistva. Povratak u Buenos Aires u kasnim poslijepodnevnim satima i večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

11. DAN
Buenos Aires - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela i slobodno prijepodne za osobne programe. U poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke i let na relaciji Buenos Aires – Zagreb uz pripadajuće presjedanje.

12. DAN
Zagreb

Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

Argentina - Cijena aranžmana

od 3.024,75 / 22.789,98 kn

po osobi

 • najmanji broj putnika: 2
 • svakodnevni polasci iz Zagreba
 • trajanje putovanja: 12 dana / 9 noćenja
 • usluga: noćenje doručak
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - termin putovanja i program boravka prilagodljivi željama klijenata - vođena tura na engleskom jeziku na grupnoj osnovi - popust na gotovinsko plaćanje

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Interkontinetalni zrakoplovni prijevoz na relacijama Zagreb - Buenos Aires - Zagreb uz pripadajuća presjedanja
 • Lokalni zrakoplovni prijevoz na relacijama Buenos Aires - Iguazu - Buenos Aires i Buenos Aires - El Calafate - Buenos Aires
 • Zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
 • Smještaj u hotelima 3* i 4* u dvokrevetnoj sobi na osnovi 9 noćenja s doručkom kako slijedi: Buenos Aires 4 noćenja, Iguazu 2 noćenja, El Calafate 3 noćenja
 • Povratni transferi od zračne luke do hotela u dolascima i od hotela do zračne luke u odlascima kod svih letova
 • Svi obilasci, izleti i ture i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu u grupnom aranžmanu s vodičem na engleskom jeziku
 • Svi vanpansionski obroci prema programu
 • Usluge predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji
 • Jamčevinu i troškove organizacije putovanja
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Napojnice za vozače i vodiče
 • Ulaznica za Nacionalni Park Iguazu
 • Pristojba u zračnoj luci u El Calafate 10$ po osobi
 • Usluge koje nisu navedene u programu
 • Troškove osobne prirode
 • Zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, ID KOD: HR-AB-01-081045102, OIB 44590047047


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Argentina? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 1 4684 906