badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Portugalska rivijera

Uživajte u ljepotama Portugala

 

Srednjovjekovni dvorci, zanimljivi gradovi i zlatne plaže: iskustvo Portugala može biti puno toga. Povijest, izvrsna hrana i idilični krajolici samo su dio te prekrasne države...Uvjerite se sami.

uz obalu portugala

Izvan gradova, ljepota Portugala odvija se u njegovoj zapanjujućoj raznolikosti. Možete otići planinariti usred granitnih vrhova Parque Nacional da Peneda-Gerês ili se izgubiti u netaknutim prizorima.  U jednom danu možete putovati iz zelenih planina na sjeveru, prekrivenim vinovom lozom i svim vrstama stabala do stjenovitih planina, spektakularnim padinama, do krajnjeg pustinjskog krajolika u regiji Alentejo i konačno do glamuroznih odmora na plaži Algarve.

dva bisera estoril i cascais

Estoril je poznat kao dio portugalske rivijere. Bogati i slavni dolazili su ovdje kako bi se družili na moru, šetali uređenim vrtovima. Danas, Estoril je manje turistički posjećen, no oni koji traže više mira i tišine odabrat će baš ovu lokaciju za savršen odmor udaljen od turističkog ludila.

Unutar Estoril regije, postoji raznolik izbor znamenitosti i aktivnosti; one uključuju veličanstvene plaže, golf terene i povijesne gradove za istraživanje. Od Estorila je samo kratka šetnja do slikovitog ribarskog mjesta Cascais, dok su na sjeveru slikoviti brežuljci Serre de Sintra i lijep grad Sintra.

COVID UVJETI USLASKA U PORTUGAL*

Portugal prihvaća EU covid potvrde za ulazak u državu. 
Potrebno je ispuniti formular: Pasenger Locator Form prije ulaska u Portugal

Ostala pravila su:

- potvrda o cijepljenju

- potvrda o prebolijevanju

- negativni test PCR ne stariji od 72 sata ili antigenski ne stariji od 48 sati

*ovo su trenuta pravila te su podložna promjenama. Svakako prije rezervacije aranžmana konzultirajte se o aktualnim pravilima s agentom. 

 

ITINERER

1. dan
Zagreb - Lisabon - Estorila

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb – Lisabon uz pripadajuće presjedanje. Dolazak u Lisabon. Transfer do hotela u Estorili. Smještaj. Noćenje.

2. dan
Estorila

Doručak. Slobodni dani za osobne programe i uživanje u Estorili. Noćenje. Fakultativni program: mogućnost odlaska uz doplatu na cjelodnevni izlet u razgled Obidosa, Batalhe i Fatime na grupnoj osnovi s vodičem na engleskom jeziku i uključenim ručkom. Biti će prlike za posjetiti čuveno svetište Fatimu i male i poviješću i kulturnom baštinom bogate gradiće Obidos, Batalhu i Alcobacu.

3. dan
Estorila

Doručak. Slobodni dani za osobne programe i uživanje u Estorili. Noćenje.

4. - 6. dan
Estorila

Slobodni dani za osobne programe i uživanje u Estorili. 3 noćenja s uključenim doručkom. Fakultativno: mogućnost bukiranja različitih izleta i aktivnosti na licu mjesta, uz nadoplatu.

7. dan
Estorila - Lisabon - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke u Lisabonu. Let na relaciji Lisabon - Zagreb sa pripadajućim presjedanjem. Dolazak u Zagreb.

Portugalska rivijera - Cijena aranžmana

od 4.590,00 kn

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Svakodnevni polasci iz Zagreba
 • Trajanje putovanja: 7 dana i 6 noćenja
 • Usluga: noćenje s doručkom
Vrijednost više

- uključene zrakoplovne pristojbe - kvalitetan i provjeren smještaj - mogućnost prilagodbe programa putovanja željama klijenata - usluge predstavnika u destinaciji - popust na gotovinsko plaćanje

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb – Lisabon– Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • Zrakoplovne pristojbe kod svih letova
 • Smještaj u hotelu 3/4* u Estorili u standard dvokrevetnoj sobi na osnovi 6 noćenja s doručkom
 • povratni transferi od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku
 • svi obilasci, izleti i ture prema programu u privatnom aranžmanu s vodičem na engleskom jeziku
 • usluge predstavnika u destinaciji
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • zdravstveno osiguranje,. osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, OIB 44590047047, ID KOD: HR-AB-01-081045102


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Portugalska rivijera? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 91 609 7002