badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Impresivni Istanbul

 

Istanbul - grad koji ostavlja bez daha na prvi pogled, prepun burne povijesti i nestvarne živahnosti, spoj između istoka i zapada, između Europe i Azije.

Istanbul, turska metropola i glavni tusritički biser cijele Turske nastavlja očaravati svoje posjetitelje zahvaljujući zadivljujućem, gotovo nestvarnom, ugođaju kojim odiše. 2010. godine proglašen je europskom prijestoljnicom kulture, a od 1985. je zaštićen od strane UNESCA kao svjetska kulturna baština. Veličanstven je jedini atribut koji do kraja oslikava ovaj najmnogoljudniji grad europskog kontinenta.

ITINERER

1. dan
Zagreb - Istanbul

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb – Istanbul. Dolazak u Istanbul, transfer iz zračne luke u hotel i smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

2. dan
Istanbul

Doručak. Odlazak na organizirani razgled grada. Posjeta crkvi Sv.Sophie, veličanstvenoj svevremenskoj bizantskoj crkvi; Plavoj Džamiji, jednoj od najpoznatijih džamija u Istanbulu poznatoj po svojim plavim pločicama i šest minareta; Rimskom hipodromu, nekadašnjem centru svih političkih i sportskih aktivnosti Carigrada; čuvenom Grand Bazaru, tradicionalnoj tržnici s bogatom zbirkom ručno rađenih tepiha, nakita, predmeta od kože, suvenira itd. Slijedi ručak u lokalnom restoranu te nastavak izleta razgledom najspektakularnije atrakcije Istanbula, palače Topkapi Palace, bivše carske rezidencije Osmanskog carstva koja je danas pretvorena u muzej s jednom od najvećih zbirki japanskog i kineskog porculana te riznicom blaga kraljevske obitelji. Završetak izleta posjetom Rustem Paša Džamiji koju je osmislio veliki osmanski arhitekt Sinan. Povratak u hotel. Večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

3. dan
Istanbul

Doručak. Slobodan dan za osobne programe. Noćenje. Fakultativni program: navečer, prema želji uz nadoplatu moguć odlazak na spektakularni orijentalni show u noćni klub. Biti će izvedeni lokalni orijentalni plesovi od strane vrhunskih plesača i plesačica. Uz show biti će servirana i ukusna večera na bazi lokalne kuhinje.

4. dan
Istanbul

Doručak. Slobodan dan za osobne programe. Noćenje. Fakultativni program: uz nadoplatu mogućnost odlaska na poludnevnu vožnju brodom koja započinje između dva kontinenta Europe i Azije. Krstarenje uzduž Bospora i razgled iz broda palača građenih u europskom osmankskom stilu Dolmabahce i Beylerbeyi kao i prekrasnih drvenih kioska iz 19. Stoljeća. Dolazak u elitniji dio grada i uživanje u vidiku prekrasnih vila. Izlet završava iskrcavanjem u blizini Crnog mora i transferom u hotel. U izlet je uključen i razgled bazara začina koji se još naziva i Egipatski bazar.

5. dan
Istanbul

Doručak. Slobodan dan za osobne programe. Predlažemo šetnju starim dijelom Istanbula i uživanje u lokalnim bazarima, tradicionalnim običajima i posebnom duhu grada na dva kontinenta. Noćenje.

6. dan
Istanbul

Slobodan dan za osobne programe i uživanje u čarima grada na dva kontinenta. Noćenje.

7. dan
Istanbul - Zagreb

Doručak. Transfer do zračne luke u Istanbulu. Polazak zrakoplova na relaciji Istanbul - Zagreb. Predviđeni dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

Istanbul - Cijena aranžmana

od 4.290,00 kn

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Trajanje putovanja: 7 dana / 6 noćenja
 • Usluga: noćenje doručak
 • Svakodnevni polasci iz Zagreba
Vrijednost više

- Svakodnevni polasci - Bez skrivenih troškova - Uključene zrakoplovne pristojbe

 

Cijena aranžmana uključuje:
 • Zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb – Istanbul – Zagreb
 • Zrakoplovne pristojbe
 • Smještaj u hotelu 4* u standard dvokrevetnoj sobi na osnovi 6 noćenja s doručkom
 • Transfere od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku
 • Organizirani cjelodnevni razgled Istanbula s vodičem na engleskom jeziku i uključenim ručkom
 • Jamčevinu i troškove organizacije putovanja
Cijena aranžmana ne uključuje:
 • Fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju
 • Usluge koje nisu navedene u programu
 • Zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, ID KOD: HR-AB-01-081045102, OIB 44590047047


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Istanbul? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 91 609 7002