badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Biser Bliskog istoka

 

Smješten na Perzijskom poluotoku Dubai je grad koji pruža sve, želite li odmor na pješčanoj plaži, užurbanost modernog grada ili vrući arapski pijesak pod nogama vaše iduće avanture? Ovo igralište za odrasle idealan je grad za vas. Dubai je predvodnik novog razvoja Emirata i udaljavanja od ekonomije vezane isključivo uz naftu, makar bogatstvo koje je donijelo crno zlato može se vidjeti na svakom koraku. Danas je on predvodnik turizma, financija i nekretnina; grad koji se neprestano širi i mijenja te gradilište koje nikad ne staje.

Provedite nezaboravnu Novu Godinu u gradu čuda. Putovanje je organizirano s polaskom iz Zagreba, direktnim letovima, u trajanju 6 dana / 5 noćenja. Tijekom cijelog putovanja s Vama je pratitelj putovanja na hrvatskom jeziku. 

 

Minimum broj prijavljenih: 20

Polasci

 • 28.12.2017.

  FM 8.390,00 kuna

  polazak iz Zagreba

 • 29.12.2017.

  FM 8.390,00 kuna

  polazak iz Zagreba

ITINERER

1. DAN
Zagreb - Dubai

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera središnjih informacija dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Dubai u 14.40 sati na izravnoj liniji EK130 (Emirates) s obrocima tijekom leta. Dolazak u Dubai predviđen je u 23.05 sati po lokalnom vremenu. Po obavljanju graničnih formalnosti, sastanak s predstavnikom lokalnog agenta te organizrani transfer do hotela Metropolitan Dubai 4*. Smještaj i noćenje

2. DAN
DUBAI

Nakon doručka odlazak na poludnevni razgled grada. Razgled obuhvaća stari i novi dio grada te započinje vožnjom do plaže Jumeirah, najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubaiju. Stanka za fotografiranje ispred poznatog hotela u obliku jedra i jednog od najluksuznijih hotela na svijetu, Burj Al Araba. Slijedi odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme, na kojem se nalaze luksuzne privatne rezidencije i luksuzni hoteli poput Atlantis The Palm. Potom, odlazak do džamije Jumeirah te razgled (izvana). Nastavak vožnje ulicom Šeika Zayeda, uz najvišu građevinu na svijetu, Burj Khalifu, do starog dijela grada. Posjet muzeju Dubaija, koji predstavlja pravo putovanje u povijest. Slijedi prelazak zaljeva brodićem „abra“ u drugi dio grada, gdje se mogu otkriti neponovljivi mirisi, boje i okusi raznih začina uz šarenu tržnicu tekstila te posjet najvećem bazaru zlata na svijetu. Povratak u hotel. Poslijepodne slobodno za vlastite aktivnosti. Uz doplatu, moguć odlazak na vidikovac Burj Khalife, najviše zgrade na svijetu. Navečer preporučujemo (uz doplatu) odlazak na tradicionalno krstarenje brodom „dhow“ u novoj marini uz večeru. Noćenje.

3. DAN
Dubai - (fakultativni izlet u Abu Dhabi) - Dubai

Doručak. Slobodno za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo (doplata) odlazak na cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, “Manhattan” Bliskog Istoka. Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, administrativno središte zemlje te središte naftne industrije. Dvosatna vožnja pustinjskim krajolikom. Grad odlikuje mnoštvo modernih zdanja s elementima islamske arhitekture. Vožnja kroz Saadiyat Island, otok koji će za nekoliko godina postati svjetsko središte kulture i umjetnosti s najvećom koncentracijom muzeja u ovome dijelu svijeta. Obilazak Džamije Šeika Zayeda, jedne od najvećih džamija u svijetu, remek djela neoislamske arhitekture. Slijedi odlazak do shopping centra u marini radi ručka (fakultativno) i shoppinga. Na povratku u Dubai, kraće zaustavljanje pored „Ferrari Worlda“, najvećeg zatvorenog tematskog parka na svijetu, gdje se na 86.000 m2 nalazi dvadesetak atrakcija za ovisnike o adrenalinu. Povratak u Dubai u kasnim poslijepodnevnim satima.

4. DAN
DUBAI

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo (doplata) odlazak na nezaboravan snježni doživljaj usred Dubaija. Ski Dubai, prvi zatvoreni skijaški centar na Bliskom istoku, nalazi se u sklopu shopping centra Mall of the Emirates, koji raspolaže s preko 350 trgovina. Ukoliko, niste raspoloženi za zimske sportove, predlažemo (uz doplatu) let helikopterom u trajanju od 20 minuta. Uživajte u veličanstvenom doživljaju Dubaija iz zraka s pogledom na fantastične megagrađevine. Mogućnost odlaska na doček Nove godine na otvorenom, uz veličanstveni vatromet. Noćenje. SRETNA NOVA 2018. GODINA!

5. DAN
DUBAI

Doručak. Slobodno za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo (uz doplatu) odlazak na zabavu u vodeni park Wild Wadi (pored hotela Burj Al Arab), plivanje s delfinima i cjelodnevnu zabavu u Aquaventure parku u sklopu hotela Atlantis, ručak ili večeru u luksuznom hotelu Burj Al Arab, ili pak odlazak na Jumeirah Beach Walk, mondeno šetalište s brojnim kafićima, restoranima i dućanima te odmor na prekrasnoj pješčanoj plaži. Za ljubitelje shoppinga preporučujemo odlazak u jedan od najvećih shopping centara na svijetu, Dubai Mall, koji se nalazi u podnožju Burj Khalife; od 18 sati navečer možete promatrati "igru vode i svjetala" tijekom koje fontane izbacuju vodu i do 150 m u visinu. U poslijepodnevnim satima predlažemo (doplata) odlazak na pustinjski safari. Adrenalinska vožnja luksuznim džipovima po veličanstvenim pješčanim dinama u pustinji, promatranje zalaska sunca te posjet beduinskom selu, uz mogućnost jahanja deva, ukrašavanja kože kanom ili uživanja u aromatskoj vodenoj luli. Za večeru možete isprobati arapske specijalitete s roštilja i uživati u orijentalnom ugođaju. Povratak u hotel. Noćenje.

6. DAN
DUBAI - ZAGREB

Nakon ranog doručka transfer do zračne luke te prijava na izravan let za Zagreb u 8.15 sati na liniji EK129 (Emirates) s obrocima tijekom leta. Dolazak u Zagreb predviđen je u 11.30 sati po lokalnom vremenu.

Dubai - Cijena aranžmana

1.179,91

po osobi

 • termin putovanja: 28.12.2017. - 2.1.2018.   29.12.2017. - 3.1.2018.
 • trajanje putovanja: 6 dana / 5 noćenja
 • putovanje zrakoplovom
 • usluga: noćenje s doručkom
Vrijednost više

- zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu - direktan let iz Zagreba - pratitelj putovanja - uključen razgled Dubaija

Cijena Aranžmana uključuje:
 • prijevoz zrakopolovom u ekonomskoj klasi na izravnom letu iz Zagreba (Emirates) prema programu
 • pristojbe zračnih luka
 • grupni prijevoz autobusom od zračne luke do hotela i natrag
 • smještaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu 4* na osnovi 5 noćenja s doručkom
 • poludnevni razgled Dubaija prema programu
 • pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • organizaciju putovanja
 • jamčevinu
Cijena aranžmana ne uključuje:
 • dodatne usluge, obroke i fakultativne izlete
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 3.100 kn
 • lokalnu pristojbu "Tourism Dirham" 15 AED (cca 30 kn) po sobi / noć (obavezna doplata na licu mjesta)
 • napojnice za lokalne vodiče i vozače 50 AED (cca 15 EUR)
 • troškove osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon, izleti, razgledi...)
 • putno osiguranje (preporučujemo), osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza
Fakultativni izleti (cijene važeće pri rezervaciji aranžmana):
 • cjelodnevni izlet u Abu Dhabi: 340 kn
 • izlet Pustinjski safari: 390 kn
 • krstarenje brodom "dhow" u Dubai Marini: 420 kn
 • odlazak na vidikovac najviše zgrade na svijetu Burj Khalifa: 420 kn

VAŽNO: Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u UAE.

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb, ID KOD: HR-AB-01-081045102, OIB 445900

U suradnji sa Kompas Zagreb d.d. turistička agencija


Upit

Zainteresirani ste za putovanje Dubai? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 1 4684 906