badge badge Putovanje krojeno po Mjeri

KREIRAJTE PUTOVANJE PREMA SVOJIM ŽELJAMA: Individualna putovanja prilagođena potrebama i željama klijenata. Predlažemo itinerere, a putovanje prema svojim željama prilagodite u terminu, trajanju ili rasporedu.

Baranja, raj za hedoniste!

 

Baranja, raj za hedoniste! To je najkraći i najprikladniji opis ove regije istočne Hrvatske smještene između Drave i Dunava.

otkrijte tajne ravnice

Vinorodni ravničarski kraj na krajnjem istoku Hrvatske mjesto je zaista vrijedno posjete. Idilični pejzaži i krajolici uz vrhunsku gastronomiju čine je jednom od najatraktivnijih i najšarmantnijih hrvatskih regija. Kopački Rit, najveća fluvijalno-močvarna nizina u Europi, zatim Kneževi Vinogradi, dom nekih od najboljih hrvatskih vina, šarmantno etno selo Karanac, Vučedolska kultura, Vukovar smo su neke od atrakcija koje će se posjetiti u ovoj šarmantnoj turi. I sve to začinjeno baranjskim delicijama: baranjski kulen, čvarci, domaći ajvar, šaran na rašljama, fiš paprikaš, baranjski bakalar, langošice i mnoge druge uz nezaobilazno baranjsko vino.

putovanje u Baranju

Tijekom ove ture vlastitim prijevozom imat ćete priliku uživati u 5 dana / 4 noćenja istražujući bogatstvo ravne Baranje. Uživati u gastronomskim delicijama, ukusnom vinu i gostoprimstvu po kojem je ovaj kraj daleko poznat. 

Dakle Baranja čeka na svoje hedoniste!

Napomena: moguće su promjene u programu ovisno o epidemiološkim mjerama i zabranama koje bi eventualno bile donesene u trenutku putovanja.

ITINERER

1. dan
Dolazak Karanac

Polazak vlastitim prijevozom u jutarnjim satima i vožnja prema Baranji i Karancu. Dolazak u Karanac u ranim poslijepodnevnim satima. Smještaj u etno kuću Baranjska kuća – Sobe kod Baje 3* i kratak odmor. Poslijepodne odlazak u razgled imanja te atraktivne ulice zaboravljenog vremena gdje se mogu vidjeti stari zaboravljeni zanati Baranje. Slijedi organizirana večera na bazi lokalnih specijaliteta (piće nije uključeno i plaća se po potrošnji). Noćenje.

2. dan
Kneževi Vinogradi

Doručak. U jutarnjim satima odlazak u razgled dvorca Kneževo (cca 20 km). Dvorac Kneževo je kasnobarokna-historicistička i klasicistička zgrada u središtu Kneževa izgrađena 1828. godine od strane Karla Ludwiga. Dolazak i kratak razgled dvorca u vlastitom aranžmanu. Slijedi odlazak prema Etnološkom centru baranjske baštine u Belom Manastiru (cca 10 km). Dolazak, razgled centra i upoznavanje s predmetima koji dočaravaju multikulturalnu baranjsku baštinu. Prema željama slobodno vrijeme za ručak u vlastitom aranžmanu i odlazak prema predjelu Kneževih Vinograda. Dolazak i posjeta najpoznatijem i najnagrađivanijem proizvođaču vina u regiji Vina Belje (cca 12 km). Obilazak vinskog kompleksa Vina Belje uz stručno vođenje po podrumima. Slijedi stručno vođena degustacija 4 vrhunska vina uz Baranjski tanjur (kulen, kobasica, sir gauda i gold, kruh). Povratak u etno kuću u Karanac (cca 5 km) i večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

3. dan
Kopački Rit

Doručak. Odlazak u cjelodnevni razgled Nacionalnog Parka Kopači Rit (cca 25 km). Kopački Rit je močvarni dom tisućama bioloških vrsta ili kako ga još zovu ptičji raj. Najveća delta Dunava ujedno je jedno od najočuvanijih poplavnih područja u Europi, odnosno među najvećim europskim močvarama. Površina Parka glavninom je prekrivena šumama bijele vrbe, a na višim područjima raste hrast. Poplave su stvorile izniman reljef prepun sprudova, ada i rukavaca. Kopački Rit je i iznimno vrijedno ornitološko područje s do sada zabilježenih 300 vrsta ptica od kojih se 140 vrsta redovno ili povremeno gnijezdi. Za Kopački Rit se može reći i kako je prostor nikada jednakog izgleda jer svaki novi posjet nudi novi uvid u prirodu. Povratak u hotel u Karanac u kasnim poslijepodnevnim satima i večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

4. dan
Vukovar

Doručak. Odjava iz etno kuće i polazak prema Vukovaru uz prema željama zaustavljanje za ručak u vlastitom aranžmanu. Dolazak u Vukovar u poslijepodnevnim satima (cca 60 km) te odmah smještaj u hotel. Kratak odmor te odlazak u kasnim poslijepodnevnim satima na vožnju brodom po Dunavu u trajanju od 1 sata. Tijekom vožnje panormaski razgled glavnih atrakcija Vukovara uz uključenu čašu vina i čokoladnu slasticu po osobi. Povratak u hotel u ranim večernjim satima i ostatak večeri slobodan za osobne programe. Noćenje.

5. dan
Vukovar odlazak

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak u razgled dvorca grofa Eltza uz stručno vodstvo i razgled muzeja koji se nalazi u sklopu dvorca. Slijedi polazak prema jednoj od najznačajnih znamenitosti Vukovara, muzeju Vučedolske kulture. Dolazak i razgled muzeja i fascinantne zbirke predmeta i ostataka iz bakrenog doba. Vučedolska kultura je jedna od najznačajnijih kultura metalnog doba u Hrvatskoj. U poslijepodnevnim satima odlazak na ručak u obližnji OPG Acin Salaš u mjestu Tordinci. Ukusan ručak i uživanje u ljepotama gospodarskog imanja. Slijedi odlazak iz Baranje u vlastitom aranžmanu.

Baranja - Cijena aranžmana

od 2.590,00 kn / 343,75 €

po osobi

 • Najmanji broj putnika: 2
 • Aranžman vlastitim prijevozom
 • Trajanje putovanja: 5 dana i 4 noćenja
 • Usluga: noćenje s doručkom
Vrijednost više

- Uključeni razgledi, ručkovi i vinske probe - Fleksibilan termin putovanja - Mogućnost prilagodbe programa putovanja željama klijenata - Popust na gotovinsko plaćanje

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • smještaj u Karancu u etno kući Baranjska kuća – Sobe kod Baje 3* u dvokrevetnoj sobi na osnovi 3 noćenja s doručkom
 • smještaj u Vukovaru u hotelu Lav 4* u dvokrevetnoj sobi na osnovi 1 noćenja s doručkom
 • večera u etno restoranu Baranjska kuća na bazi autohtone kuhinje (piće nije uključeno u večeru i plaća se po potrošnji)
 • razgled dvorca Kneževo u vlastitom aranžmanu
 • razgled Etnološkog centra baranjske baštine uz uključenu ulaznicu
 • razgled i degustacija u vinskom podrumu Vina Belje (stručno vođena degustacija 4 vrhunska vina uz Baranjski tanjur (kulen, kobasica, sir gauda i gold, kruh))
 • razgled Nacionalnog Parka Kopački Rit uz uključenu ulaznicu i stručno vodstvo
 • panoramska vožnja Dunavom u trajanju od 1 sata (uključena čaša vina i čokoladna slastica po osobi)
 • razgled dvorca grofa Eltza i pripadajućeg muzeja grada Vukovara uz uključenu ulaznicu i stručno vodstvo
 • razgled muzeja Vučedolske kulture uz uključenu ulaznicu i stručno vodstvo
 • ručak u OPG-u Acin Salaš na bazi lokalne kuhinje (piće nije uključeno u ručak i plaća se po potrošnji)
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja
 CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • bilo kakav oblik prijevoza
 • boravišnu pristojbu (cca 1 EUR po osobi po noćenju)
 • pratitelja putovanja
 • piće uz večeru u Baranjskoj kući i ručak u OPG-u Acin Salaš
 • obroke drukčije od navedenih
 • troškove osobne prirode
 • putno osiguranje

Upit

Zainteresirani ste za putovanje Baranja? Javite nam se i zatražite najpovoljniju ponudu.

* polje obavezno ispuniti

Za više informacija nazovite nas na +385 91 609 7002